صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۱۵۰۱۶۴۹
تاریخ انتشار : ۱۶ مهر ۱۳۸۵ - ۱۴:۰۹

گروه بين‌الملل: رئيس انجمن «الصفا» و سرپرست مركز ناشنوايان مصر از وجود 335 حافظ قرآن ناشنوا وارائه آموزش علوم قرآنی به روش اشاره در اين مركز خبرداد.

به گزارش خبرگزاری قرآنی ايران(ايكنا) و به نقل از روزنامه«الشرق الاوسط» چاپ مصر، «نبيل الربيع» رئيس جمعيت مذكور و استاد زبان اشاره كه مسئول برنامه‌های حفظ قرآن كريم در قاهره است، با اعلام اين خبر گفت: اعضای اين مركز بهزيستی در كنار برنامه حفظ قرآن در كلاس‌های تفسير، فقه و حديث نيز كه با زبان اشاره برگزار می‌شود، شركت می‌كنند.
وی تاكيد كرد: 335 تن از ناشنوايان اين مركز با حفظ تعدادی از سوره‌های قرآن در شش ماهه گذشته با تحمل سختی‌های بسيار، موفق به حفظ اين سوره‌ها شدند.
نبيل‌الربيع همچنين تصريح كرد: مدرسان قرآن در آغاز كار با مشكلات زيادی مواجه شدند؛ چراكه پس از ترجمه لفظی آيات بايد آن‌ها را تفسير می‌كردند تا بتوانند مقصود آيات را درك كنند و بعد، متن آيه را به زبان اشاره تبديل می‌كردند.
وی افزود: در حين برگزاری كلاس‌های حفظ قرآن، حالت روحی و روانی ناشنوايان را مشاهده می‌كرديم كه چطور با شنيدن آيات تغيير می‌كنند و چگونه مشتاق بودند كه به همراه معلم خود تعاليم دين اسلام را ياد بگيرند و با سوالات مكرر از معلم خود درباره معانی كلمات علاقه‌مند به تفسير آيات بودند. اين حالت نشان‌دهنده توانايی آن‌ها برای يادگيری و حفظ آيات بود.
رئيس انجمن ناشنوايان مصر همچنين گفت: اين انجمن در طول هفته، نشست‌های دينی و فرهنگی متعددی برگزار می‌كند كه با پرسش و پاسخ همراه است و بعضا مسائل فقهی نيز مطرح می‌شود كه با مراجعه به علمای الازهر و رجال دينی، به آن‌ها پاسخ داده‌ می‌شود.