به گزارش خبرگزاری قرآنی ايران (ايكنا) شعبه فارس، در فراخوان همايش ملی «جهرم و انقلاب اسلامی» از همه استادان، دانشجويان، پژوهشگران و صاحب نظران دعوت شده است تا آثار خود را مشتمل بر مقاله، خاطرات و شعر به صورت مكتوب با فونت زر و اندازه 14 با فرمت پی دی اف همراه با لوح فشرده، فيلم، عكس و اسلايد بصورت سی دی يا دی وی دی تا 30 خردادماه امسال به دبيرخانه اين همايش به نشانی جهرم بلوار سپاه، مجتمع آموزش عالی، ارسال كنند.
اين گزارش افزوده است: اين همايش در چهار محور شامل جهرم پيش از انقلاب اسلامی، كه اين محور خود در برگيرنده موضوعهايی همچون جهرم و موضوع تقليد از مرجعيت، جهرم و نهضت مشروطيت، جهرم و نهضت ملی شدن صنعت نفت، جهرم و قيام پانزده خرداد 42 است.
محور ديگر اين همايش، جهرم در انقلاب اسلامی است كه اين محور نيز در برگيرنده موضوعهايی همچون جهرم و حكومت نظامی، وقايع مهم انقلاب اسلامی جهرم اعم از دهم فروردين، چهارم آبان و نوزدهم دیماه 57 است.
جهرم پس از انقلاب اسلامی با موضوع حماسه هشت سال دفاع مقدس و جهرم و آينده دو محور ديگر اين همايش است.
مجتمع آموزش عالی جهرم همچنين آدرسهای دريافت مقالات را به شرح زير اعلام كرده است كه علاقهمندان میتوانند مقالات خود را به صندوق پستی 111 -74135 ارسال يا جهت هماهنگی با تلفن 07913344445 و دورنگار 07913344446 تماس حاصل كنند و همچنين نشانی الكترونيك enghelab@jahrom.ac.irآدرس ايميل جهت جلوگيری از رباتهای هرزنامه محافظت شدهاند، جهت مشاهده آنها شما نياز به فعال ساختن جاوا اسكريپت داريد به عنوان وسيله تماس با اين همايش عنوان شده است.