صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۲۰۳۲
تاریخ انتشار : ۰۷ آبان ۱۳۹۲ - ۱۵:۳۳
آیت‌الله ضیاء‌آبادی:

استاد اخلاق شهر تهران در جلسه درس اخلاق خود گفت: تنها راه نزدیک شدن به خداوند متعال دین‌داری همراه با ولایت ائمه(ع) است.


به گزارش خبرنگار افتخاری خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، درس اخلاق آیت‌الله سیدمحمد ضیاء‌آبادی، از استادان اخلاق شهر تهران شام‌گاه دوشنبه، ششم آبان‌ماه بعد از اقامه نماز مغرب و عشا در مسجد علی بن‌الحسین(ع) دربند شمیران برگزار شد که وی در این جلسه به بررسی توسل به پیامبر(ص) و امامان معصوم(ع) پرداخت.



ضیاء‌آبادی در این جلسه اظهار کرد: مطلبی که برای ما در دین و در شریعت برنامه بسیار اساسی است، توسل به اهل بیت(ع) است. برنامه توسل از معارف حقی ما است گرچه توسل در ذهن برخی از مردم به معنای عزاداری حساب شده و هرچند گریه، ناله، اشک نیز از مضادیق توسل است اما توسل یعنی چیزی را وسیله برای رسیدن به مطلب دیگر قرار دادن است و توسل در اصل وسیله‌انگیزی است.



وی ادامه داد: هدف اصلی ما در خلقت این است که خدا را بشناسیم، او را دوست داشته باشیم و به او نزدیک شویم بنابراین تنها راه نزدیک شدن ما به خدا که خودش نیز معرفی کرده همان راه دین‌داری است که از پیامبر(ص) به دست آورده‌ایم.



ضیاءآبادی اظهار کرد: وسیله ما اول پیامبر(ص) است، کسی که ما را به خدا می‌رساند و راه را نشان می‌دهد پیامبر(ص) است. پیامبر(ص) قرآن و دین را آورده است، برنامه حرکت به سوی خدا را پیامبر(ص) آورده است پس اول به پیامبر(ص) توسل می‌کنیم و او را وصی قرار می‌دهیم که به وسیله پیامبر(ص) به خدا نزدیک شویم.



وی در ادامه سخنان خود در این زمینه بیان کرد: برنامه توسل ما با پیامبر(ص) است. او است که قرآن را معنا کرده است، خدا به پیامبر(ص) می‌فرماید ما قرآن را به تو نازل کردیم که آن را به مردم بیان کنی. حال وقتی پیامبر(ص) از دنیا رفتند، جانشین دارند و جانشین را معین کرده است که جانشینان ایشان بعد از او همان عترت و خاندان پیامبر(ص) که در رأس آن‌ها حضرت علی(ع) قرار دارد، هستند.