صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۲۰۵۹۳۴۳
تاریخ انتشار : ۱۵ دی ۱۳۸۹ - ۱۱:۱۴

گروه فعاليت‌های قرآنی: مرحله شهرستانی مسابقات قرآن ويژه خانواده شهدا و جانبازان اوايل بهمن‌ماه‌جاری با حضور بيش از 300 شركت‌كننده در محلات برگزار می‌شود.

«مرضيه آشوری»، كارشناس قرآنی بنياد شهيد و امور ايثارگران محلات در گفت‌و‌گو با خبرگزاری قرآنی ايران(ايكنا) شعبه مركزی، با اشاره به برگزاری مسابقه غيرحضوری «امر به معروف و نهی از منكر» از كتاب «پرسمان قرآنی»، در اين شهرستان، گفت: اين مسابقات در ماه محرم ويژه ايثارگران، همسران شاهد و ايثارگر و فرزندان آنها برگزار می‌شود.
وی هم‌چنين از توزيع فلش كارت‌های قرآنی در بين فرزندان مقطع متوسطه و بالاتر خانواده‌های شاهد و ايثارگر خبر داد و افزود: استفاده از اين فلش كارت‌ها دسترسی به مفاهيم قرآنی را برای علاقه‌مندان آسان می‌كند.
آشوری در ادامه با اشاره به برگزاری مسابقات قرآنی ويژه خانواده شهدا و جانبازان، تصريح كرد: مرحله شهرستانی اين مسابقات، هفته اول بهمن‌ماه با حضور بيش از 300 شركت‌كننده در رشته‌های مفاهيم، قرائت، تحقيق، ترتيل، حفظ و تفسير برگزار می‌شود.
كارشناس قرآنی بنياد شهيد و امور ايثارگران محلات در پايان با بيان اينكه 3 نفر برتر هر رشته به مسابقات استانی اعزام می‌شوند، خاطرنشان كرد: مرحله استانی مسابقات قرآنی خانواده‌های شاهد و ايثارگر ارديبهشت‌ماه و مرحله كشوری نيز تيرماه سال آينده برگزار خواهد شد.