صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۲۰۶۰۸۴۰
تاریخ انتشار : ۱۸ دی ۱۳۸۹ - ۱۶:۲۲

گروه فرهنگ و هنر: عاشورا نقطه كانونی ايجاد بصيرت است و اين حادثه آنقدر ظرفيت دارد كه می‌تواند برای همه تاريخ بصيرت ايجاد كند و صف‌بندی و موضعگيری تاريخی داشته باشد.

به گزارش خبرگزاری قرآنی ايران(ايكنا) شعبه قم، حجت‌الاسلام محمدمهدی ميرباقری، رئيس فرهنگستان علوم اسلامی 18 دی‌ماه در دومين همايش تجليل از پيرغلامان حسينی(ع) با بيان اين مطلب تصريح كرد: شاعران و مداحان احياگران ولايت در قلوب مردم هستند و هنر مداحی و سخنرانی آزمون خود را بيش از هزار سال است كه پس داده است.
حجت‌الاسلام ميرباقری افزود: به همين دليل است كه استكبار تمام توان خود را برای محدودكردن و به تحريف كشاندن روضه خوانی‌ها و عزاداری‌ها به كار بسته است تا پيوند عاشورا و انتظار را قطع كند.
وی با بيان اينكه درگيری تمدن غرب و اسلام ريشه در عاشورا دارد عنوان كرد: شاعران و مداحان و مرثيه‌سرايان با عنايت خود معصومان(ع) انتقال دهنده فرهنگ عاشورا به عمق جامعه و حركت دهنده جامعه به سوی انتظار هستند.
ميرباقری با بيان اينكه عاشورا نقطه كانونی ايجاد بصيرت است تصريح كرد: اين حادثه آنقدر ظرفيت دارد كه می‌تواند برای همه تاريخ بصيرت ايجاد كند و صف‌بندی و موضعگيری تاريخی داشته باشد.
وی تاكيد كرد: عاشورا می‌تواند تمامی شجره‌های خبيثه تاريخ را معرفی كند و ما را به قتال و جنگ با آنان دعوت كند.
وی با بيان اينكه ريشه تجدد امروز در سقيفه است عنوان كرد: همان طور كه ريشه تجدد دنيای امروز غرب در سقيفه است ريشه فرهنگ ولايی نيز در حكومت امام علی(ع) است.
ميرباقری با بيان اينكه ابزار رسانه‌ای غرب در خدمت اسلام نيست گفت: غرب از هنر برای ايجاد انقلاب‌های اجتماعی در كشورهايی همانند افغانستان و ترويج سكولاريسم و فرهنگ غربی و جهانی‌سازی آن بهره می‌برد.