صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۲۱۹۲۴۵۷
تاریخ انتشار : ۰۳ مهر ۱۳۹۰ - ۰۸:۱۹

گروه انديشه و علم: اسلام نسبت به موضوع تربيت و تعليم اسلامی توجه خاصی دارد تا جايی كه ملاك انسانيت و آدميت را در فراگيری تعليم و تربيت می‌داند.

به گزارش خبرگزاری قرآنی ايران(ايكنا) شعبه سمنان، حجت‌الاسلام والمسلمين قربانعلی صفائی‌پور، مديركل اوقاف و امور خيريه استان سمنان امروز سوم مهرماه در مراسم آغاز بازگشايی مدارس و مراكز علمی، تعليم و تربيت را در ساختار وجودی انسان‌ها و شكل‌گيری نهاد و روح و روان هر فرد مؤثر دانست و گفت: آموزه‌های غلط و آموزگاران غير مسئول باعث كوركردن اجتماعات مذهبی می‌شوند.
وی نقش آموزه‌های فرهنگی در تعليم و تربيت را پر رنگ اعلام كرد و افزود: پديده وقف يكی از همان آموزه‌های زيباست، چراكه اكثر آموزشگاه‌ها و مدارس علميه موقوفه هستند و موقوفات جاريه جهت تأمين نياز دانش‌پژوهان در جمع‌بندی تعليم و تربيت اسلامی نقش مؤثری دارند.
وی هدف نهايی تعليم و تربيت در دين اسلام را فراهم كردن مقدمات حركت انسان به صراط مستقيم بيان و اظهار كرد: بزرگان دين و پيامبران معتقدند كه تنها دين می‌تواندانسان را در مسير اين حركت قرار دهد و از كج‌روی‌ها و انحرافات نجات دهد.
صفائی‌پور در پايان پديده وقف را از مصاديق بارز عمل صالح بيان كرد و گفت: پديده وقف كه نشأت گرفته از سيره نبوی است، می‌تواند در مورد تعليم و تربيت اسلامی از جهات مختلف مورد بررسی قرار گيرد.