صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۲۱۹۳۲۹۹
تاریخ انتشار : ۰۴ مهر ۱۳۹۰ - ۱۰:۰۵

گروه سياسی و اجتماعی: مساجد آلمان امروز، 5 مهرماه، برای پانزدهمين سال متوالی روز درهای باز مساجد آلمان را با شعار «محمد(ص)؛ پيامبر رحمت» برگزار می‌كند.

به گزارش خبرگزاری قرآنی ايران(ايكنا) شعبه سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی، شورای هماهنگی مسلمانان آلمان به همين مناسبت كليه‌ی شهروندان ساكن آلمان و فعالان عرصه‌های اجتماعی و سياسی را به بازديد از مساجد فراخوانده است.
در مركز ثقل برنامه‌های امسال معرفی پيامبر اسلام(ص) قرار دارد، كه با شخصيت بی‌مثالش امروز نيز راهنمای مسلمانان است.
«آيمان مازيك» (Aiman Mazyek)، سخنگوی «شورای هماهنگی مسلمانان آلمان»، در اين باره گفت: ما اميدواريم كه اين برنامه به همشهری‌هايمان ديد ديگری را درباره‌ی اسلام و پيامبر(ص) ارائه دهد.
مساجد آلمان در اين روز برنامه‌هايی نظير معرفی فعاليت‌های خويش، برگزاری سخنرانی و جلسه‌ی بحث و گفتگو، نمايشگاه كتاب و ديگر نمايشگاه‌ها و بسياری امور ديگر را به انجام می‌رسانند.