صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۲۱۹۴۱۸۰
تاریخ انتشار : ۰۵ مهر ۱۳۹۰ - ۱۱:۳۰

گروه انديشه و علم: راه‌های همكاری دوجانبه دانشنامه جهان اسلام و مؤسسه بين‌المللی فرهنگ و انديشه اسلامی مالزی طی نشستی با حضور حداد عادل، مدير عامل دانشنامه جهان اسلام و «عبدالله الاحسان»، معاون علمی مؤسسه بين‌المللی فرهنگ و انديشه اسلامی مالزی، بررسی شد.

به گزارش خبرگزاری قرآنی ايران(ايكنا) شعبه سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی، در اين نشست كه با حضور «پرويز سلمانی»؛ مدير ارتباطات علمی بنياد دايرةالمعارف اسلامی، «علی اكبر ضيايی»؛ رايزن فرهنگی ايران در مالزی، «حداد عادل»؛ مدير عامل دانشنامه جهان اسلام و «ماهروزاده»؛ مشاور وزير علوم، تحقيقات و فن‌آوری برگزار شد، طرفين درباره تفاهم‌نامه همكاری ميان دانشنامه جهان اسلام و مؤسسه بين‌المللی فرهنگ و انديشه اسلامی مالزی مذاكره كردند.
الاحسان، در اين نشست گزارشی از فعاليت‌های مؤسسه و دايرةالمعارف جهان اسلام مالايی ارائه كرد.
وی ترجمه دايرةالمعارف جهان اسلام مالايی را به زبان‌های عربی و انگليسی به منظور معرفی صحيح اسلام و مسلمانان به جهانيان بسيار مهم ارزيابی و از همكاری فيمابين دو مؤسسه استقبال كرد.
حداد عادل نيز در اين نشست درباره تاريخ و علل بنيان‌گذاری دانشنامه جهان اسلام توسط رهبر معظم انقلاب در دوران رياست جمهوری و اهداف آن در معرفی جايگاه اسلام در جهان بر اساس ديدگاه‌های مسلمانان و خاورشناسان توضيحاتی ارائه داد و از نقش مديران دانشنامه در تداوم فعاليت‌های علمی آن و جلب مشاركت محققان و انديشمندان جهان اسلام سخن گفت.
وی از تصميم دانشنامه جهان اسلام برای اعزام برخی پژوهشگران دانشنامه جهت فراگيری زبان مالايو و نيز استقبال از محققان مالايی برای فراگيری زبان فارسی در جمهوری اسلامی ايران خبر داد كه مورد استقبال عبدالله الاحسان قرار گرفت.
همچنين در اين نشست درباره نگارش مدخل‌های مرتبط با شرق آسيا و شناسايی انديشمندان و دانش پژوهان در حوزه فرهنگی و علمی شرق آسيا و تبادل تجربيات و آثار منتشره در دو مؤسسه بحث و تبادل نظر شد.