صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۲۴۰۰۰۱۴
تاریخ انتشار : ۰۶ شهريور ۱۳۹۱ - ۱۳:۵۲

گروه فعاليت‌های قرآنی: بيست و يكمين كنگره قرآن كريم فرزانگان سمپاد منطقه يک كشور صبح امروز، 6 شهريورماه در مشهد برگزار شد.

به گزارش خبرگزاری قرآنی ايران(ايكنا) شعبه خراسان رضوی، اختتاميه مرحله منطقه‌ای بيست و يكمين كنگره قرآن كريم فرزانگان سمپاد منطقه يک كشور، صبح امروز، 6 شهريورماه با حضور 180 دانش‌آموز و مربی از استان‌های خراسان رضوی، شمالی، جنوبی، سمنان و سيستان و بلوچستان در مشهد برگزار شد.
اين مراسم با تلاوت آياتی چند از كلام‌الله مجيد عطرآگين و پس از آن سرود ملی جمهوری اسلامی ايران در سالن طنين‌افكن شد.
در ابتدای اين مراسم احمدعلی ابراهيمی، مسئول نمايندگی مركز ملی پرورش استعدادهای درخشان و دانش‌پ‍ژوهان جوان خراسان رضوی ضمن عرض خيرمقدم به حاضران، به ارائه گزارشی مختصر از روند اين كنگره پرداخت و بيان كرد: 21 است كه برای دانش‌آموزان سمپاد بحث كنگره قرآنی مجزای از دانش‌آموزان عادی در نظر گرفته شده است.
وی با بيان اينكه اين كنگره با اهداف بالابردن درک و همچنين برداشت دانش‌آموزان سمپاد از قرآن برپا شده است، گفت: دانش‌آموزان سمپاد اگر به معارف قرآنی متصل شوند، درک و برداشت از قرآن در جامعه شتاب بيشتری می‌گيرد.
ابراهيمی ادامه داد: اين مسابقات به صورت كنگره برای دانش‌آموزان سمپاد در نظر گرفته شد كه مرحله مقدماتی و ميانی آن برگزار و در حال حاضر نيز مرحله قطب آن با حضور 5 استان منطقه يك كشور برگزار شد.
در ادامه سيدحميد پيشنماز، معاون پژوهش، برنامه‌ريزی و نيروی انسانی آموزش و پرورش و خراسان رضوی اظهار كرد: دانش‌آموزانی كه در بحث استعدادهای درخشان سرآمد هستند، بايد در بحث قرآنی نيز سرآمد دانش‌آموزان عادی باشند.
وی با بيان اينكه تغذيه روح با انس با قرآن حاصل می‌شود، افزود: قرآن روح آدمی را توسعه و متكامل كرده و قوای روح را تقويت می‌كند.
پيشنماز با اشاره به اينكه دانش‌آموزان سمپاد بايد با دو بال علمی و دانشی و بال معنوی پرواز كنند، تصريح كرد: برگزاری كنگره‌های قرآنی وی‍ژه دانش‌آموزان تيزهوش يك ضرورت است.
يادآور مي‌شود، در پايان برنامه از برگزيدگان رشته‌های مفاهيم، قرائت،‌ حفظ و حفظ ويژه در دو مقطع راهنمایی و دبيرستان تقدير شد.
در رشته مفاهيم مقطع راهنمايي آذين خامسان از بيرجند، يگانه بهنام از سمنان و سميه رادنيا از بيرجند به ترتيب حائز مقام‌هاي اول تا سوم شدند.
در رشته حفظ فاطمه زهرا نظري از سمنان و متينا محمودي از گناباد و ضحي نجاتی از سمنان به ترتيب مقام اول تا سوم را به خود اختصاص دادند،‌ همچنين در اين رشته از فائزه الهی‌راد تقدير شد.
در رشته حفظ ويژه مليحه نيكدل و فاطمه زمين‌كش از بيرجند حائز رتبه‌های اول و دوم، مهديه اكبري از سمنان و فاضله شمس‌آبادي از سبزوار به طور مشترك حائز رتبه سوم شدند، همچنين از مهديه سادات‌هاشمي، از منطقه دو مشهد تقدير به عمل آمد.
در رشته قرائت، فاطمه زهرا ندافي، از گناباد،‌ فاطمه احمدي از سبزوار و نرگس سادات مداح از نيشابور رتبه‌هاي اول تا سوم را به خود اختصاص دادند.
در مقطع دبيرستان و رشته مفاهيم،‌ زهرا بلوچيان از منطقه دو مشهد،‌ مژگان رمضاني از تربت حيدريه و فاطمه ثابتي از منطقه دو مشهد رتبه اول تا سوم را از آن خود كردند.
در رشته حفظ نيز خاطره شهيدی از تربت حيدريه، مهسا رازقی‌پور و سمانه رستم‌پور هر دو از قوچان به ترتيب مقام‌های اول تا سوم را كسب كردند.
در رشته حفظ ويژه اسماء حسين‌زاده، فاطمه عباسي و مطهره دماوندی حائز رتبه‌هاي اول تا سوم شدند.
يادآور می‌شود، در رشته قرائت نيز زهرا قائمی از قوچان، الناز همتی از سمنان و فرزانه جوهري از بجنورد مقام‌هاي اول تا سوم را به خود اختصاص دادند.