صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۲۵۲۴۳۷۱
تاریخ انتشار : ۰۷ ارديبهشت ۱۳۹۲ - ۱۰:۲۷

گروه فعاليت‌های قرآنی: نماينده ولی فقيه در سازمان بسيج مستضعفين پنج‌شنبه، پنجم ارديبهشت‌ در حاشيه برگزاری مسابقات قرآن بسيج در اردبيل، رعايت اخلاق انتخاباتي با الهام گرفتن از آموزه‌هاي قراني را بسيار مؤثر عنوان كرد.

به گزارش خبرگزاری بين المللی قرآن(ايكنا) شعبه اردبيل، حجت‌الاسلام والمسلمين محمدرضا تويسركانی، نماينده ولی فقيه در سازمان بسيج مستضعفين با بيان اينكه اين عرفان و بصيرت بدون ارتباط و انس با قرآن و تعاليم آن محقق نمی‌شود، اظهار كرد: هدف ما از برگزاری مسابقات قرآن بسيج در مراحل و سطوح مختلف انس و بهره‌مندی بسيار زياد بسيجيان است.
وی برنامه‌ريزی را اصل موفقيت در هر كاری عنوان كرد و افزود: يكی از برنامه‌ريزی‌های انجام شده در سازمان بسيج، اجرای طرح نهضت قرآن‌آموزی در راستای تربيت ميليونها حافظ و قاری قرآن در بسيج است.
تويسركانی در ادامه، استان اردبيل را دارالارشاد و دارالمومنين و مهد پرورش چهره‌های برجسته قرآنی و استانی مقدس عنوان كرد و گفت: قرآن كريم كتابی مقدس است و به جهت اين اشتراك، استان اردبيل به عنوان ميزبان بيست و دومين دوره مسابقات سراسری قرآن بسيج از سوی سپاه و بسيج انتخاب شد.
وی ادامه داد: به دليل اينكه می‌خواهيم اين نهضت كشوری صورت بگيرد، استان‌ها را انتخاب می‌كنيم كه در اين دوره از مسابقات قرعه به نام اردبيل رقم خورد و جوش و خروش خاصی نيز در اين استان شاهد هستيم.
نماينده ولی فقيه در سازمان بسيج مستضعفين در پايان با اشاره به انتخابات آينده گفت: در اين روزها كه جامعه ما به دليل نزديك شدن به انتخابات نيازمند رعايت اخلاق است، برگزاری اين دوره از مسابقات می‌تواند تذكری محكم به افرادی كه فكر بداخلاقی در صحنه انتخابات را در سر می‌پرورانند، باشد.