صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۲۵۸۳۲۳۵
تاریخ انتشار : ۱۰ شهريور ۱۳۹۲ - ۱۲:۳۸

گروه انديشه: مسئول دفتر نمايندگی شورای سياستگذاری ائمه جمعه خراسان شمالی با ذكر اينكه امام صادق(ع) مروج فكر و آرامش در جامعه بود، افزود: دوره ايشان، زمان ترويج اسلام با قلم بود.

حجت‌الاسلام والمسلمين حسين عابدينی، مسئول دفتر نمايندگی شورای سياستگذاری ائمه جمعه خراسان شمالی در گفت‌وگو با خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا) شعبه خراسان شمالی، بيان كرد: در زمان امام صادق(ع) بنی‌اميه و بنی‌عباس با يكديگر درگير بودند كه اين موقعيت فضای خوبی را برای توسعه و رشد اسلام ناب بوجود آورده بود.
وی ادامه داد: زمان امام صادق(ع) زمان ترويج اسلام با قلم بود و ايشان كرسی‌های تدريس اسلام را به راه انداختند و در اين زمينه بی‌نظير و چشمگير عمل كردند. ايشان در دوره خود توانستند 4000 شاگرد دينی، سياسی و تاريخی را تعليم دهند كه هر كدام در علم مختص خود عالم دهر خويش بودند.
مسئول دفتر نمايندگی شورای سياستگذاری ائمه جمعه خراسان شمالی خاطرنشان كرد: تمام افتخار شيعه اين است كه در زمان امام صادق(ع) بوده است و با توجه به اينكه برخی از شيعيان به مكتب جعفری معروفند به دليل آن است كه در زمان ايشان شيعه دوباره احيا شد.
عابدينی ادامه داد: پس از خفقانی كه در زمان شهات امام علی(ع) بوجود آمد بسط و گسترش مكتب شيعه متوقف شد و ترويج انديشه‌های پيامبر در زمان امام صادق(ع) دوباره جان گرفت.
وی گفت: در رابطه با فرهنگ‌سازی در جامعه آن روز چه فرهنگی بهتر از ترويج فكر و انديشه به جامعه و تربيت 4000 شاگرد كه در جامعه اسلامی برای نشر دين پراكنده شدند.
عابدينی در پایان بيان كرد: شاگردان امام صادق(ع) علامه‌های دهر بودند كه برای توسعه ولايت و امام صادق(ع) تلاش كردند.