صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۲۵۸۷۵۰۹
تاریخ انتشار : ۱۹ شهريور ۱۳۹۲ - ۱۱:۵۶

گروه هنر: اختتاميه جشنواره هنرهای تجسمی دعای باران عصر روز گذشته، 18 شهريورماه با حضور مسئولان شهرستانی و علاقمندان در گچساران برگزار شد.

به گزارش خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا) شعبه كهگيلويه ‌و بويراحمد، سيدزمان علی‌پور، رئيس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان گچساران 18شهريورماه در مراسم اختتاميه جشنواره هنرهای تجسمی دعای باران، گفت: 32 هنرمند گچسارانی و 28 هنرمند از سراسر كهگيلويه و بويراحمد حضور و رقابت داشتند، در اجرای برنامه‌‌های فرهنگی ـ هنری تلاش اداره ارشاد اسلامی بر اين است كه روحيه نشاط اجتماعی منطبق بر موازين شرعی را در جامعه تعميم دهيم.
وی اظهار كرد: هنرمندان و مسئولان در برگزاری جشنواره با اداره ارشاد همكاری مطلوبی داشتند و اين جشنواره هشت نفر از هنرمندان از سوی هيئت داوران به عنوان برترين‌‌های جشنواره هنرهای تجسمی دعای باران انتخاب و معرفی ‌شدند، به اين هنرمندان جوايز نفيسی اهدا خواهد شد.
رئيس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان گچساران بيان كرد: پرداختن به مسائل فرهنگی و اجتماعی جامعه در قالب هنر به ويژه هنرهای تجسمی اثرگذاری بيشتری بر مخاطبين دارد و حمايت و تقويت هنرمندان برای خلق آثار هنری بسيار مهم است كه اداره فرهنگ و ارشاد با برنامه‌ريزی‌‌های مستمر در اين راستا تلاش می‌كند.
لازم به ذكر است؛ در پايان به تشخيص هيئت داوران جشنواره دعای باران حسين ديل، راضيه جلال فر و سيما رحيمی از ياسوج، سميه طاهری، فرزانه هاشم پور و طيبه پاكزاد از گچساران، بهرام عكاران و بهرام پرندوار از دهدشت به عنوان هشت نفر برگزيده اين جشنواره انتخاب شدند.