صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۲۶۰۰۷۴۷
تاریخ انتشار : ۱۵ مهر ۱۳۹۲ - ۱۵:۴۲

گروه هنر: استاندار گيلان با اشاره به اينكه امروز جنگ‏ها با دشمنان جنگ نرم است، گفت: در جنگ نرم و جنگ روانی بهترين سلاح، هنر و تصوير است كه می‏تواند بيشترين تأثير را داشته و افكار عمومی را هدايت كند.

به گزارش خبرگزاری بين‏المللی قرآن(ايكنا) شعبه گيلان، مهندس كيهان هاشم‏نيا، استاندار گيلان امروز، 15مهرماه با حضور در منطقه ديلمان شهرستان سياهكل از نزديك مراحل تصويربرداری سريال تلويزيونی گذر از رنج‏ها كه محصول شبكه اول سيماست ديدن و با مراحل توليد و ساخت آن آشنا شد.
وی در اين بازديد با بيان اينكه رسانه‏ها در هدايت افكارعمومی نقش بسيار تأثيرگذاری دارند، افزود: سينمای ايران رو به پيشرفت است و گيلان مكان‏ها و مناطق بسيار مستعدی از نظر طبيعی برای فيلم‏سازی دارد .
هاشم نيا با بيان اينكه هنر دارای ويژگی خاصی است كه می‏تواند افكار منفی را مثبت و نيز افكار مثبت را منفی كند، ادامه داد: تأثير فيلم و سينما و هنر آنقدر زياد است بطوريكه به عنوان مثال در مساجد ما نمی‏توانيم آنچنان حضرت علی را به مردم معرفی كنيم كه در سريال امام علی اين معرفی انجام می‏گيرد .
استاندار گيلان با اشاره به اينكه امروز جنگ‏ها با دشمنان جنگ نرم است، تاكيد كرد: در جنگ نرم و جنگ روانی بهترين سلاح، هنر و تصوير است كه می‏تواند بيشترين تأثير را داشته و افكار عمومی را هدايت كند .
وی همچنين با اشاره به تاريخ پرافتخار اين استان عنوان كرد: با توليد فيلم‏های جديد و خلاقيت بيشتر می‏توان ابعاد ديگری از زندگی ميرزا كوچك جنگلی، روحانی شهيد مبارز را به مردم به نمايش گذاشت .
هاشم‏نيا خاطرنشان كرد: سينمای ايران می‏تواند با توليد فيلم‏های فاخر، تاريخ سادات كيا كه منشاء شيعه در ايران بوده‏اند را به جهان بشناساند .
يادآوری می شود، در اين بازديد كه مديركل صدا و سيمای مركز گيلان، امام جمعه، فرماندار و جمعی از مديران شهرستان سياهكل، مديركل راه و شهرسازی حضور داشتند، كارگردان اين سريال توضيحاتی در مورد مراحل پيش توليد و ساخت آن ارائه كرد .
سريال تلويزيونی گذر از رنج‏ها كه داستان زندگی يك زن در دهه 20 را برای زنان ايرانی ترسيم می‏كند، به تهيه‏كنندگی علی لدونی حدود 4 ماه است كه توليد آن در گيلان آغاز شده و قرار است در 37 قسمت توليد و از شبكه اول سيما پخش شود .
جعفر دهقان، پژمان بازغی، بابك حميديان، پيام دهكردی، ماه چهره خليلی و بيژن امكانيان از جمله بازيگران اين سريال هستند.
استاندار گيلان همچنين در ادامه سفر به شهرستان سياهكل از مراحل ساخت مجتمع تفريحی، توريستی و اقامتی صبا در روستای بالارود اين شهرستان بازديد كرد .اين مجتمع در 32 هزار هكتار در حال ساخت است و شامل بخش‏هايی از جمله سوئيت، چايخانه، كافی شاپ، باغ گل، آلاچيق، نمازخانه و محوطه‏های ورزشی است.