صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۲۶۱۱۸۷۰
تاریخ انتشار : ۰۴ آذر ۱۳۹۳ - ۱۸:۲۵

گروه جامعه: در دومین مجمع مرکزی بسیج جامعه زنان کشور نتایج انتخابات مجمع مرکزی بسیج جامعه زنان کشور اعلام و رؤسای کمیسیون‌های اشتغال، خانواده و عفاف و حجاب به ارائه گزارش پرداختند.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) دومین مجمع مرکزی بسیج جامعه زنان کشور با موضوع سبک زندگی اسلامی ایرانی عصر امروز سه‌شنبه، چهارم آذرماه در لانه جاسوسی سابق آمریکا برگزار شد.
در ابتدای این مراسم برای اولین بار فریدون بیگدلی، خواننده کشورمان سرود بسیج را خواند و نماهنگ مربوط به این سرود که توسط علی مردانی کارگردانی شده بود، پخش شد. سپس توسط مسئولان بسیج جامعه زنان کشور از این دو هنرمند کشورمان تجلیل به عمل آمد.
در ادامه مراسم نتایج انتخابات مجمع مرکزی بسیج جامعه زنان کشور اعلام شد که بر اساس این اعلام، خانم دکتر ظهیری با کسب 44 درصد آرا به عنوان رئیس مجمع، دکتر قماشچی با کسب 34 درصد آراء به عنوان نائب‌رئیس مجمع، خانم جنتی با کسب 55 درصد آراء به عنوان بازرس اول و خانم ریاضی‌تهرانی با کسب 23 درصد آراء به عنوان بازرس دوم انتخاب شدند.
ارائه گزارش کمیسون اشتغال مجمع مرکزی بسیج جامعه زنان کشور توسط حاجی حسینی، رئیس این کمیسون برنامه بعدی این نشست بود.
مقام معظم رهبری اشتغال زنان را به عنوان یک حق عمومی برای زن مسلمان به رسمیت می‌شناسند
حاجی حسینی به بررسی این مسئله پرداخت که بر اساس بیانات مقام معظم رهبری اشتغال زنان آری یا خیر و گفت: مقام معظم رهبری اشتغال زنان را به عنوان یک حق عمومی برای زن مسلمان به رسمیت می‌شناسند و هیچ‌کدام از فرمایشات ایشان نافی این نبوده که بخواهند این حق را کم‌رنگ جلوه بدهند.
وی ادامه داد: اما با توجه به جایگاه استراتژیک جمهوری اسلامی در مسائل بین‌المللی، منطقه‌ای و داخلی باید به سرعت به تدوین یک الگوی جامع نسبت به شخصیت زن مسلمان ایرانی برسیم و در ساحت این الگوی جامع مسائل داخلی را مرتفع و به سرعت به ساحت الگودهی به جهان پیرامونی بپردازیم.
در حوزه اشغال زنان ملاک عمل مسئولان آموزه‌های اسلام نیست، عقب نماندن از غرب است
حاجی‌حسینی از آسیب‌شناسی صورت گرفته در خصوص وضعیت موجود بحث اشتغال زنان در جامعه سخن گفت و عنوان کرد: در حوزه وضعیت اشغال در داخل کشور به نظر می‌رسد در حوزه سیاست‌گذاری، قوانین و فرهنگ‌سازی آنچه که ملاک عمل مسئولان مربوطه است، آموزه‌های اسلام ناب، منویات امام و رهبری نیست و ما بیشتر در عرصه اجرایی کشور متوجه این هستیم که از قافله جهانی و شاخص‌گذاری توسعه از سوی غرب جا نمانیم.
وی تصریح کرد: اگر این مسائل را به سرعت نتوانیم حل کنیم به یک شکست و رکود در حوزه نظریه‌پردازی نزدیک می‌شویم. ما باید قانون‌ جامع اشتغال زنان را تدوین کنیم و بعد از تدوین به حوزه فرهنگ‌سازی این قانون ورود پیدا کنیم که در این قانون به اقتضاعات زن مسلمان ایرانی در عرصه خانواده توجه ویژه بشود به جای دامن زدن به حذف کلی زنان از رده اجتماعی قوانین پشتیبان از مادران و همسران داشته باشیم.
حسینی مجرب، دبیر کمیسیون خانواده مجمع مرکزی بسیج جامعه زنان کشور نیز به ارائه گزارشی از مباحث مطرح شده در این کمیسون پرداخت و سپس روح‌افزا، رئیس کمیسیون عفاف و حجاب مجمع مرکزی بسیج جامعه زنان کشور طی سخنانی با تأکید بر الگوسازی و اهمیت ارائه الگوی برتر برای جوانان و جامعه اسلامی و معرفی این الگوها به جامعه جهانی، عدم ارائه الگوی زندگی حضرت فاطمه(س)، حضرت زینب(س) و حضرت معصومه(س) را خلاء مهم این حوزه برشمرد.
کلی‌گویی دلیل خلاء موجود در حوزه الگوسازی برای زنان است
وی دلیل وجود این خلاء را کلی‌گویی در خصوص ابعاد وجودی این بانوان بزرگوار برشمرد و گفت: بحث حیا از مهم‌ترین مباحث و گم شده زن امروز است که ما هم درگیر آن هستیم.
ظهیری، رئیس کمیسیون جمعیت مجمع مرکزی بسیج جامعه زنان کشور نیز طی سخنانی تصریح کرد: برای اینکه به یک کشور مقتدر، توسعه‌یافته و قدرتمند برسیم؛ بنا داریم با رشد منفی و سکون جمعیت مقابله کنیم و برای این کار باید نسل جوان را آموزش دهیم و قانع کنیم که برای داشتن خانواده و جامعه سالم نیازمند جمعیت جوان هستیم.
بر اساس این گزارش، محمدرضا نَقدی، رئیس سازمان بسیج مستضعفین آخرین سخنران این مراسم بود. وی با تأکید بر اینکه این ما هستیم که باید جامعه مستهجن غرب را به چالش بکشیم و آنها را به دلیل پامال کردن حقوق زن محکوم کنیم، گفت: نباید به نقش مربیگری زن در تربیت نسل بشر خدشه وارد شود و برنامه‌ریزی‌های ما باید به نحوی باشد که زن به عنوان تربیت کننده نسل‌ها در عرصه سیاسی و اجتماعی نیز نقش خود را داشته باشد.
سردار نقدی با تأکید بر اینکه امیدهای زیادی به «مجمع مرکزی بسیج جامعه زنان کشور» بسته شده است، گفت: مشکلاتی مانند طلاق و بی‌بندوباری‌های اجتماعی که اکنون درگیر آنها هستیم یا محصول القای تفکر شرقی است که اجحاف‌هایی به زنان روا می‌دارند و یا محصول القای فکر غربی است و ما انتظار داریم سدی محکم در مقابل این دو جریان در زمینه زنان ایجاد کنید.
تجلیل از خانواده شهدای مدافع حرم و رونمایی از کتاب مرجع ترسیم مسئله زن و خانواده پایان بخش این مراسم بود.