به گزارش کانون خبرنگاران نبأ وابسته به خبرگزاری ایکنا، حجتالاسلام حبیبالله رمضانی، سرپرست اداره تبلیغات اسلامی شهرستان سیمرغ با اشاره به اهمیت فرمان رهبر کبیر انقلاب اسلامی در رابطه با تشکیل بسیج مستضعفان و پاسداشت این روز گفت: در دوران سازندگی بعد از جنگ بسیج بستری مناسب برای حضور در عرصه خدمت به دین و خلق خداست، همانگونه که در زمان جنگ این واژه مقدس مجاهدات و شهادتطلبی رزمندگان در جبههها را نزد مردم تداعی میکرد در حال حاضر نیز تداعیکننده سازندگی در جبهه فرهنگی است.
وی افزود: حضور پررنگ و موفق بسیج در جنگ تحمیلی، ارزش بسیج را بیش از گذشته در برابر چشمها قرار داد، ولی بسیج در نظر امام خمینی(ره)، تکلیفی فراتر از این دارد و همه زمانها را زمان جنگ و صلح در بر میگیرد و میتواند با کارکردهای گوناگون خود، یاریرسان نیازهای آموزشی، عمرانی، سیاسی، دفاعی و . . . باشد.
رمضانی تصریح کرد: بسیج مختص به قشر خاصی نیست و همه آحاد ملت را شامل می شود و این نیرو شامل رهبر ، کارگر ، دانش آموز بازاری و . . . نیز است و عزت بسیجی بودن به این است که کارهای انسان رنگ و بوی خدایی به خود می گیرد و در چنین حال و هوایی است که آدمی اهل عبادت، ایمان، تقوا، ایثار، شهادت، زهد، ابتکار، تلاش و جهاد در راه خدا، انفاق و . . . میشود و وجود چنین فرهنگی در جامعه اسلامی می تواند بسیاری ناهنجاریها را رفع کند.
سرپرست اداره تبلیغات اسلامی شهرستان سیمرغ با معرفی بسیج به عنوان یک فرهنگ بیان کرد: نباید این فرهنگ را به زمان و با یک منطقه جغرافیایی ویژه محدود کنیم بلکه باید چنان آن را تقویت کنیم که بتوان آن را به عنوان الگوی رفتاری به سایر مسلمانان نیز معرفی کرده و نشر دهیم.