صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۲۶۱۳۲۵۳
تاریخ انتشار : ۰۹ آذر ۱۳۹۳ - ۱۱:۱۶

کانون خبرنگاران نبأ/ حمیدرضا گل‌محمدی: کاظم به معنای فرو خوردن خشم و صبر در برابر مشکلات است؛ بنابراین شیعیان باید با الگو برداری از سیره و مرام امام کاظم(ع) همواره در برابر سختی‌ها صبور و مقاوم باشند و از هر حیله و جرسی نهراسند.

به گزارش کانون خبرنگاران نبأ وابسته به خبرگزاری ایکنا، حجت‌الاسلام حبیب‌الله رمضانی، سرپرست اداره تبلیغات اسلامی شهرستان سیمرغ با اشاره به نقش امام موسی کاظم(ع) در هدایت امت اسلامی گفت: امام موسى کاظم (ع) عابدترین، زاهدترین، فقیه‌ترین و کریم‌ترین مردم زمان خود بود؛ هرگاه دو سوم از شب می‌گذشت نمازهاى نافله را به‌جا می‌آورد و تا سپیده صبح به نماز خواندن ادامه می‌داد و هنگامى که وقت نماز صبح فرا می‌رسید، بعد از نماز شروع به دعا می‌کرد. ایشان از ترس خدا آن چنان گریه می‌کرد که تمام محاسن شریفش به اشک آمیخته می‌شد و هرگاه قرآن می‌خواند مردم دورش جمع می‌شدند و از صداى خوش او لذت می‌بردند.
سرپرست اداره تبلیغات اسلامی شهرستان سیمرغ افزود: امام موسی کاظم (ع) از حدود 21 سالگی به خواست الهی و بر اساس وصیت پدر بزرگوارش امام جعفر صادق(ع) به مقام بلند امامت رسید.
وی اظهار کرد: دین هیچ‌گاه انسان را در محدودیت قرار نمی‌دهد، بلکه چشم عقل انسان را باز می‌کند و این انسان است که عمل صالح را برای خود  بر می‌گزیند.
رمضانی با اشاره به لقب کاظم برای امام هفتم(ع) بیان کرد: غضب سفره‌ای است که شیطان برای انسان پهن و از آن بهره‌برداری می‌کند و کنترل نکردن غضب باعث بروز مشکلات جبران‌ناپذیری در زندگی می‌شود؛ کاظم به معنی فرو خوردن خشم و صبر در برابر مشکلات، بنابراین شیعیان باید با الگو برداری از سیره و مرام امام کاظم(ع) همواره در برابر سختی‌ها صبور و مقاوم باشند و از هر حیله و جرسی نهراسند.