صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۲۶۱۴۵۷۸
تاریخ انتشار : ۱۲ آذر ۱۳۹۳ - ۰۸:۲۵

کانون خبرنگاران نبأ/ سیده سلیله عمادی: نمایشگاه عرضه محصولات اقتصاد مقاومتی عصر روز سه‌شنبه یازدهم آذرماه با حضور معاون سیاسی امنیتی استاندار قم و معاون هماهنگ‌کننده سپاه استان در محل دائمی نمایشگاه بین‌المللی قم افتتاح شد.

به گزارش کانون خبرنگاران نبأ وابسته به خبرگزاری ایکنا، به نقل از روابط عمومی سپاه استان قم، این نمایشگاه که به همت سازمان بسیج سازندگی سپاه امام علی بن ابی طالب(ع) به منظور ترویج فرهنگ اقتصاد مقاومتی، در 40 غرفه دایر شده و محصولاتی از قبیل شیلات، آبزیان، دامداری، طیور و مرکبات و خشکبار که توسط بسیجیان کارآفرین تولید شده، با کمترین قیمت به مردم عرضه می‌شود.

مسئول سازمان بسیج سازندگی سپاه استان قم در حاشیه برگزاری این نمایشگاه گفت: 600 کارگاه تولیدی در راستای ترویج فرهنگ اقتصاد مقاومتی توسط بسیجیان کارآفرین در سطح استان طی دوسال اخیر دایر شده است که امروز بعضی از این کارگاه‌ها تولیدات خود را با نازلترین قیمت به معرض فروش قرار داده‌اند.

سید حسین فرهادی افزود: این نمایشگاه به مدت چهار روز تا جمعه شب چهاردهم آذرماه برپا خواهد بود و علاقه‌مندان برای بازدید و خرید این محصولات بومی محلی می‌توانند از ساعت 15 تا 21 به محل برگزاری نمایشگاه مراجعه کنند.