صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۲۶۱۵۰۰۰
تاریخ انتشار : ۱۲ آذر ۱۳۹۳ - ۲۳:۲۹
شیخ الازهر در کنفرانس مبارزه با تروریسم:

گروه بین‌الملل: احمد الطیب، شیخ الازهر، ضمن سخنانی در کنفرانس بین‌المللی «مبارزه با تروریسم» که از دیروز، 12 آذرماه، در قاهره آغاز شد، گفت: تجزیه کشورهای اسلامی هدف تروریسم و فرقه‌گرایی در منطقه است.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) به نقل از یایگاه اطلاع‌رسانی «روسیا الیوم»، کنفرانس بین‌المللی مبارزه با تروریسم از دیروز با حضور ۷۰۰ دانشمند اسلامی و مسیحی به نمایندگی از ۱۲۰ کشور جهان در قاهره آغاز به کار کرد.
احمد الطیب  ضمن سخنانی در مراسم افتتاحیه این کنفرانس گفت: تروریسم و فرقه‌گرایی که در منطقه رواج پیدا کرده است، هدفی جز تجزیه کشورهای مسلمان، در راستای منافع کشورهای خارجی ندارد.
شیخ الازهر تصریح کرد: گروه‌های تروریستی تلاش دارند برداشتهای ناصحیح خود از اسلام را بر همگان تحمیل کنند و با نگرش نادرستی که نسبت به دستورات اسلام دارند، دیگران را به اعدام محکوم می‌کنند که این امر پذیرفتنی نیست.
احمد الطیب ادامه داد: ما با تروریسم و افراط گرایی به هر شکلی مقابله می کنیم و چالشهایی که با آن مواجه هستیم، ما را از قضیه اول امت اسلام یعنی فلسطین و مسجد الأقصی غافل نخواهد کرد، چرا که جز با حل ریشه ای و عادلانه مسئله فلسطین، صلحی در دنیا وجود ندارد و الأزهر قصد دارد کنفرانس بعدی خود که به زودی برگزار می شود را به پیروزی فلسطین و مسجدالأقصی اختصاص دهد.
کنفرانس دو روزه مبارزه با تروریسم در قاهره، قرار است به بررسی راه‌های جلوگیری از گسترش افراط ‌گرایی و طایفه گرایی بپردازد و علمای دینی و مذهبی سراسر جهان، نظرات و پیشنهادات خود را برای مقابله با این پدیده ارائه خواهند کرد.