صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۲۶۱۵۱۱۱
تاریخ انتشار : ۱۳ آذر ۱۳۹۳ - ۱۷:۴۷
زالی:

گروه سلامت: رئیس سازمان نظام پزشکی سیاست‌های کلان حوزه سلامت ابلاغی از سوی مقام معظم رهبری را یک سند جامع الاطراف متقن دانست و افزود: اساتید بسیجی کشور باید پشتیبان تحقق مولفه‌های این سند باشند.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) علیرضا زالی، رئیس سازمان نظام پزشکی در مجمع اساتید دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور طی سخنانی سیاست‌های کلان حوزه سلامت ابلاغی از سوی مقام معظم رهبری را یک سند جامع الاطراف متقن دانست و افزود: چنین سندی در سالیان اخیر در حوزه سلامت نظیری نداشته است و در آن به تمامی مسائل حوزه سلامت پرداخته شده و از نظر شیوه‌شناسی و متدلوژی نگارش از جنس تحلیلی ماتریسی است.

آینده نگاری و متقن بودن به خوبی در سیاست‌های کلان سلامت مشهود است
زالی با تاکید بر اینکه دو مولفه آینده نگاری و متقن بودن در این سیاست‌های به خوبی مشهود است، ادامه داد: این سیاست‌ها بحمدالله جزو سندهای استثنایی در حوزه اجتماعی است و جا دارد اساتید بسیجی بیش از گذشته این سند را مورد واکاوی قرار داده تا نحوه نهادینه شدن و استقرار آن را شاهد باشیم.

اساتید بسیجی باید پشتیبان تحقق مولفه‌های سیاست‌های ابلاغی سلامت باشند
وی با تاکید بر اینکه اساتید بسیجی کشور باید پشتیبان تحقق مولفه‌های این سند باشند، خاطرنشان کرد: از ابتدای آغاز به کار دولت یازدهم تلاش بر این بوده تا برخی از کاستی‌ها و کمبودهای مزمنی که زخم کهنه عمیقی بر پیکره سلامت زده شده بود برطرف شود که امروزه بحمدالله همدلی، همگرایی و فرآیندهای مبتنی بر کارشناسی در حوزه سلامت را شاهد هستیم و یکی از اقدامات انجام شده بحث ارزش‌گذاری نسبی خدمات سلامت است.

رئیس سازمان نظام پزشکی با تاکید بر اینکه تعداد بیمارانی که در سال گذشته به جهت مباحث درمانی از کشور خارج شده‌اند کمتر از انگشتان دست بوده است، گفت: همچنین پیش بینی می‌کنیم که در سال 92 ایران میزبان 450 هزار گردشگر سلامت از 52 کشور جهان بوده است.