صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۲۶۱۵۸۴۲
تاریخ انتشار : ۱۶ آذر ۱۳۹۳ - ۰۹:۳۳

گروه بین‌الملل: بر اساس آمارهای ارائه شده در دهمین نشست اقتصاد جهانی اسلامی که به‌تازگی با حضور فعالان عرصه بانکداری اقتصادی در دبی برگزار شد، دارایی‌های بانکداری اسلامی از مرز ۲۰۰۰ میلیاد دلار فراتر رفته است.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) به نقل از خبرگزاری «ecofin»، این دارایی‌ها طی سال‌های 2003 تا 2013، 9 برابر شده و در سال 2013 به 1800 میلیارد دلار رسیده است؛ این افزایش، رشدی 16 درصدی در سال را نشان می‌دهد.
بر طبق این گزارش، 80 درصد این دارایی‌ها در بانک‌ها متمرکز شده، 15 درصد به صورت صکوک(اوراق قرضه اسلامی) مورد استفاده قرار می‌گیرد، 4 درصد در سرمایه‌گذاری‌ها و یک درصد در نظام «بیمه اسلامی تحت تکفل» تمرکز یافته است.
ایران حدود 40 درصد از دارایی‌های بانک‌های اسلامی را در اختیار دارد و عربستان و مالزی به ترتیب  با 12 و 10 درصد در رده‌های بعدی قرار دارند.
بر طبق پیش‌بینی‌ها، بخش بانکداری اسلامی که صدها نهاد فعال در بیش از 70 کشور را دربرمی‌گیرد تا سال 2020 میزان دارایی‌های خود را به 4000 میلیارد دلار افزایش خواهد داد.
بانکداری اسلامی برای پاسخگویی به نیاز‌های درحال افزایش، خدمات مختلف مالی را براساس شریعت اسلامی و به‌دور از عملیات ربا ارائه می‌دهد.