صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۲۶۱۶۳۷۸
تاریخ انتشار : ۱۷ آذر ۱۳۹۳ - ۱۱:۰۷

گروه بین‌الملل: یک دوره آموزشی با عنوان «آشنایی با علوم قرآن» از روز ۲۲ آذرماه در مرکز اسلامی «اورنج کانتی» در ایالت کالیفرنیای آمریکا آغاز می‌شود.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی «Institute of Knowledge»، این دوره آموزشی از سوی مؤسسه علوم اورنج کانتی برگزار می‌شود و تا 6 اسفندماه روزهای شنبه میزبان علاقمندان به شناخت علوم قرآن کریم است.
این برنامه با هدف مطالعه علوم قرآنی به‌منظور شناخت پیام الهی قرآن برگزار خواهد شد.
در این دوره آموزشی موضوعات بنیادین در زمینه مطالعات قرآنی، نزول وحی و نیز گردآوری و حفظ قرآن کریم بررسی خواهد شد.
دلایل و شرایط نزول آیات، طبقه‌بندی آیات، روش‌های تفسیر، انواع قرائات و مطالب دیگری که برای درک این کتاب اعجاب‌انگیز مورد نیاز هستند، نیز در این دوره آموزش داده خواهد شد.
این دوره در مسجد «الرحمن» مرکز اسلامی اورنج کانتی برگزار می‌شود.
آشنایی با عقاید اسلامی، آشنایی با اصول فقه و آشنایی با اصول تجوید نیز عناوین سایر دوره‌های آموزشی هستند که در این مرکز برگزار می‌شوند.