به گزارش کانون خبرنگاران نبأ وابسته به خبرگزاری ایکنا، امیراله حقیقی در دیدار قائم مقام مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان تهران ضمن بیان مطلب فوق اظهار کرد: متاسفانه مجموعههای بسیاری متولی فعالیتهای فرهنگی در کشورمان هستند و همین امر راندمان فعالیتها در این امور را کاهش داده است.
وی با بیان اینکه هماهنگی در بین متولیان فعالیتهای فرهنگی بسیار اندک است، ادامه داد: باید تصمیمگیری و سیاستگذاری در زمینه فعالیتهای فرهنگی در یک حوزه واحد و مشخص صورت پذیرد.
فرماندار اسلامشهر با اشاره به تاکید اعضای شورای فرهنگ عمومی شهرستان برای رشد و توسعه کانونها و موسسات قرآنی، افزود: برنامهریزیهای مناسبی نیز برای رشد کانونهای مساجد صورت گرفته است، چرا که این کانونها میتوانند نقش مهمی در توسعه فعالیتهای فرهنگی و قرآنی داشته باشند. صد هزار دانش آموز و 45 هزار دانشجو در شهرستان اسلامشهر مشغول تحصیل هستند. دانشجویان ساعاتی از روز را در سطح شهرستان حضور دارند و باید مجموعههای فرهنگی، هنری و ورزشی برنامههای متنوع و جذابی را برای پر کردن اوقات فراغت قشر جوان شهرستان و دانشجویان مشغول تحصیل در اسلامشهر فراهم کنند.
فرماندار اسلامشهر همچنین به تدوین طرحی در خصوص تعالی خانواده توسط کمیسیون امور بانوان و خانواده فرمانداری اشاره کرد و افزود: بیتردید اجرای طرح های مشابه می تواند در زمینه مصونیتبخشی خانوادهها در مقابل آسیبهای اجتماعی و رشد، تعالی و استحکام بنیان خانواده بسیار موثر باشد.
وی با بیان اینکه در زمان فعالیت دولت تدبیر و امید تعامل بسیار خوبی بین استانداری و اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان تهران وجود دارد، افزود: در سالهای قبل مبالغ بسیار کمی جهت تجهیز کتابخانهها اختصاص مییافت، اما امسال اعتبار مناسبی به این امر تخصیص داده شده است.
وی همچنین با اشاره به آغاز اجرای طرح تعالی خانواده در سطح استان تهران گفت: این طرح که به لحاظ آموزشی بسیار مناسب ارزیابی شده، به تصویب شورای فرهنگ عمومی استان تهران نیز رسیده است.
حجتالاسلام قلی به فعالیتهای ارزشمند استانداری تهران در زمینه موضوعات اجتماعی و فرهنگی اشاره کرد و اظهار کرد: امیدوارم با کمک فرمانداری اسلامشهر کانونهای تمامی مساجد فعال شوند و حداقل پنج کانون تعالی خانواده نیز فعالیت خود را در شهرستان اسلامشهر آغاز کنند.