صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۲۶۱۷۸۸۲
تاریخ انتشار : ۲۲ آذر ۱۳۹۳ - ۱۵:۲۷
همزمان با سراسر کشور؛

گروه اجتماعی: اجتماع بزرگ عزادران حسینی همزمان با روز اربعین حسینی و همزمان با سراسر کشور در چهارمحال و بختیاری برگزار شد.

به گزارش خبرگزاری بین‎المللی قرآن(ایکنا) از چهارمحال و بختیاری، حجت‌الاسلام محمدعلی نکونام، نماینده ولی فقیه در استان 22 آذرماه در اجتماع عزاداران حسینی در مرکز استان با تسلیت شهادت حضرت اباعبدالله‌الحسین(ع) و اصحاب با وفای ایشان، یکی از نشانه‎های مومن را قرائت زیارت اربعین دانست.

وی اظهارکرد: اگر چه افرادی نتوانستند خود را به قافله زائران پیاده کربلای حسینی برسانند اما امروز در این اجتماع و قرائت زیارت اربعین از راه دور ایمان و ارادت خود به ساحت نورانی امام حسین (ع) را اثبات کردند.

حجت‌السلام نکونام با بیان اینکه ائمه معصوم(ع) نسبت به قرائت زیارت اربعین امام حسین(ع) سفارش و توصیه‌های فراوانی به شیعیان داشته‌اند، گفت: امام حسن عسگری(ع) در این زمینه می‌فرمایند: علامت¬‌هاى مؤمن پنج چیز است اقامه نماز پنجاه رکعت، زیارت‏ اربعین‏، انگشتر به دست راست کردن، طرف پیشانى را بر خاک نهادن و بلند خواندن بسم اللَّه الرحمن الرحیم.

وی با تاکید بر لزوم مغتم دانستن اجتماعات بزرگ حسینی، این گونه اجتماعات را موجب ترس و نا امیدی دشمن دانست.

امام جمعه شهرکرد افزود: در راستای زنده نگه داشتن نهضت حسینی و مکتب اهل بیت(ع) نباید به اجتماعات و محافل کوچک عزاداری اکتفا کرد بلکه باید با اجتماعات عظیم و عمیق فریاد رسای عدالت طلبی و ظلم ستیزی را به گوش جهانیان و دشمنان کر و کور رساند.

به گفته وی، هیئت‎های مذهبی هر آنچه می‎توانند با برپایی اجتماعات عزادرای، شکوه و عظمت خود را به رخ دشمن بکشند چرا که علاوه بر اینکه قدرت اسلام را نشان می‎دهد موجب واهمه می‎شود.