صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۲۶۱۸۳۴۰
تاریخ انتشار : ۲۳ آذر ۱۳۹۳ - ۱۶:۳۸
با موضوعات اسلامی صورت گرفت؛

گروه هنر: معاون فرهنگی حوزه هنری استان مرکزی از ارسال بیش از ۳۰۰ اثر به دبیرخانه چهارمین جشنواره استانی شعر و داستان در استان خبر داد.

مجید جدیدی، معاون فرهنگی - هنری حوزه هنری استان مرکزی در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از استان مرکزی از ارسال بیش از 300 اثر شعر و داستان به چهارمین جشنواره استانی شعر و داستان استان خبر داد.

وی افزود: با پایان یافتن مهلت ارسال اثر توسط هنرمندان ادبی، بیش از 300 اثر شعر و داستان توسط هنرمندان استان به دبیرخانه جشنواره رسید که بیانگر استقبال کم نظیر هنرمندان از این جشنواره است.

جدیدی اضافه کرد: به‌زودی آثار ارسالی در مرحله داوری قرار خواهند گرفت و برگزیدگان در مراسم اختتامیه این جشنواره که در دی‌ماه امسال برگزار خواهد شد مورد تجلیل قرار خواهند گرفت.

این مقام مسئول در پایان، یادآور شد: این جشنواره در موضوعات انقلاب اسلامی و جنبش بیداری اسلامی، دفاع مقدس، خانواده و اخلاق، تمدن اسلامی، عدالت و پیشرفت، امید به آینده، اقتصاد و فرهنگ با عزم ملی و مدیریت جهادی برگزار می‌شود.