صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۲۶۱۹۰۴۴
تاریخ انتشار : ۲۵ آذر ۱۳۹۳ - ۱۲:۲۵
حجت‎الاسلام نکونام:

گروه اجتماعی: نماینده ولی فقیه در چهارمحال و بختیاری از نبود اراده جدی برای عملیاتی کردن شعارهای اسلامی و الهی در جامعه انتقاد کرد و گفت: تا زمانی که در تک‌تک افراد جامعه عزم و اراده جدی برای عمل کردن شکل نگیرد نمی‎توان از همایش‎ها انتظار اصلاح و بالندگی داشت.

به گزارش خبرگزاری بین‎المللی قرآن(ایکنا) از چهارمحال و بختیاری، حجت‎الاسلام محمدعلی نکونام، نماینده ولی فقیه در چهارمحال و بختیاری 25 آذرماه در همایش «آشنایی با ترویج فرهنگ و ارزش عفاف و حجاب در دستگاه‌های دولتی» که با همکاری دفتر اجتماعی و فرهنگی استانداری و جهاددانشگاهی واحد استان برگزار شد، ضمن تسلیت شهادت پیامبر اکرم(ص)، امام حسن مجتبی و امام رضا(ع)، این مناسبت‌های ارزشمند را درس‌آموز و پیام‌رسان برای تحقق اهداف نشست‌های فرهنگی و مذهبی عنوان و بر لزوم عملیاتی‌شدن اهداف و برنامه‌های این‌گونه همایش‌ها در فضای اصلی جامعه تأکید کرد.

وی با بیان اینکه همایش بدون عمل و خروجی ضایعه‌ای بزرگ برای نظام و سرخوردگی در درون جامعه را به دنبال دارد، تصریح کرد: اگر عزم‌ها برای عملیاتی شدن اهداف این نشست‌ها جزم نشود و تنها به برگزاری همایش اکتفا شود به طور قطع هیچ معجزه‌ای در راستای اصلاح وضعیت جامعه رخ نخواهد داد.

حجت‎الاسلام نکونام از برگزاری همایش‏‌های شعاری مبارزه با مفاسد اقتصادی و بانکی به‌عنوان نمونه بارز ناامیدی در جامعه یاد کرد.

وی گفت: همگان شعار گره‎گشایی بانک‌ها از مشکلات و نیازهای جامعه را سر می‏‌دهند اما در عمل بانک‎ها در برای گره‎گشایی از کارمردم حرکت نمی‌کنند و این امر خود موجب نا امیدی در جامعه می‌شود.

حجت‎الاسلام نکونام عدم وجود سازوکار مناسب و منطقی برای برخورد با مفاسد و نازیبایی‌ها در جامعه را یکی از مشکلات بزرگ امروز کشور دانست و تصریح کرد: دولتمردان در همه دوران‌ها شعار مبارزه با مفاسد و نازیبایی‌های موجود جامعه سرداده‎اند اما نبود سازوکار مناسب مانع تحقق وعده‌ها و شعارها می‎شود.

نماینده ولی فقیه در استان با طرح این سؤال که آیا منتظر نشسته‎ایم از خارج برای ما اقدامی عملی بکنند؟ تصریح کرد: با وجود همکاری و تعامل بسیار مطلوب قوا با یکدیگر، امکانات و ظرفیت‎های فراوان درون نظام و صلاح ایمان و تقوا دیگر هیچ بهانه‎ای برای شانه خالی کردن و مأیوس شدن از وظایف و مسئولیت‏‌ها باقی نمی‎گذارد.

وی از نبود اراده جدی برای عملیاتی کردن شعارهای اسلامی و الهی در جامعه به عنوان یک ضعف و چالش بزرگ در کشور یاد کرد و گفت: تا زمانی که در تک‌تک افراد جامعه عزم و اراده جدی برای عمل کردن در حد توان و ظرفیت شکل نگیرد نمی‎توان با این همایش‎ها انتظار اصلاح و بالندگی داشت.