صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۲۶۲۳۵۱۵
تاریخ انتشار : ۲۹ آذر ۱۳۹۳ - ۱۶:۲۰
سیدرضا حسینی:

گروه هنر: جشنواره «تئاتر رضوی» در ۹ دوره برگزاری خود محملی مناسب برای تولید آثار نمایشی بود که نگاهی متفاوت به زندگی و کرامات امام رضا(ع) داشتند، امیدوارم با احیای این جشنواره این روند همچنان تداوم یابد.

سیدرضا حسینی، نویسنده و کارگردان تئاتر رضوی، در گفت‌و‌گو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) گفت: چاپ و انتشار چندین مجلد نمایشنامه و آثار مکتوب نمایشی با موضوع رضوی از جمله ثمرات و برکات برگزاری 9 دوره موفق جشنواره سراسری «تئاتر رضوی» بود که متأسفانه به دلایلی از جمله سوء‌مدیریت‌ها، سه سالی است که به تعطیلی کشیده شده است.
وی ادامه داد: جریان تولید آثار نمایشی رضوی به برکت این جشنواره آنچنان با شتاب در حال برگزاری بود که از سوی نهادهای پژوهشی نیز شاهد انتشار منابعی موثق شیعی در مورد شرح احوال زندگی امام رضا(ع) تا لحظه شهادت آن حضرت بودیم که می‌توانست مورد استناد نمایشنامه‌نویسان و کارگردانان تئاتر رضوی قرار گیرد.
حسینی تصریح کرد: متأسفانه به دلیل وقفه چند‌ساله‌ای که در مورد جشنواره «تئاتر رضوی» رخ داد، به یکباره شاهد سکون این جریان بودیم و آثار قابل اعتنایی که هنرمندان جوان تئاتری با نگاهی متفاوت به موضوع و سیره رضوی خلق کرده بودند و سالیان متوالی می‌توانست دستمایه کار تولید قرار گیرد، به فراموشی سپرده شد.
کارگردان نمایش «هفت دریا شبنمی» در ادامه داد: جای بسی خوشحالی است که مجدداً مسئولان استان خراسان شمالی به این فکر افتادند که برگزاری این جشنواره را از سر بگیرند اما چه خوب بود از آنجا که مباحث معرفتی و شناختی مربوط به امام‌رضا(ع) در مشهد مقدس و در جوار مضجع شریف آن حضرت بیشتر در جریان است، شرایطی فراهم شود تا مسئولیت برگزاری این جشنواره به اداره فرهنگ و ارشاد استان خراسان رضوی محول شود.
وی گفت: قطعاً با توجه به ارتقای امکانات فرهنگی و هنری موجود در مشهد مقدس و نزدیکی این مراکز به مبادی فقهی و حوزوی پیرامون حرم رضوی، می‌توان پیوند مناسبتری به واسطه برگزاری این جشنواره میان قشر هنری و قشر روحانی و پژوهشگر مباحث فقهی و دینی ایجاد کرد که این خود علاوه بر بالا بردن اهمیت نقش تئاتر در ترویج فرهنگ رضوی، منجر به تولید آثاری مستند و موثق‌‎تر خواهد شد.