صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۲۶۲۵۴۱۶
تاریخ انتشار : ۰۳ دی ۱۳۹۳ - ۱۳:۰۶
با حضور رئیس دانشگاه الزیتونه تونس؛

گروه دانشگاه: نخستین نشست هم‌اندیشی دانشگاه‌های مهم جهان اسلام با حضور رئیس دانشگاه تونس در دانشگاه مذاهب اسلامی برگزار می‌شود.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن (ایکنا)، نخستین هم‌اندیشی دانشگاه‌های مهم جهان اسلام روز شنبه ششم دی‌ماه با حضور هشام قریسه، رئیس دانشگاه الزیتونه تونس و برخی دانشگاه‌های مهم کشور در دانشگاه مذاهب اسلامی تهران برگزار خواهد شد.
در این نشست که مسئولان برخی دانشگاه‌ها و مراکز پژوهشی کشور از جمله دانشگاه قم، دانشگاه ادیان و مذاهب اسلامی، پژوهشگاه حوزه و دانشگاه  و دانشگاه علوم و فنون قرآن کریم تهران نیز حضور دارند، درباره برخی مسائل مهم جهان اسلام از جمله «طائفه‌گرایی، مبارزه با افراطی‌گری و جریان‌های تندرو تکفیری» بحث و تبادل نظر خواهد شد.
بر اساس این گزارش، این نشست‌ها در آینده نیز با حضور دیگر دانشگاه‌های مهم کشورهای اسلامی تداوام خواهد داشت.
همچنین رئیس دانشگاه الزیتونه تونس با سفر به جمهوری اسلامی ایران و سخنرانی در دانشگاه مذاهب اسلامی، با برخی از مقامات کشورمان از جمله وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی نیز دیدار خواهد کرد.
هم‌اندیشی مهم دانشگاه‌های جهان اسلام روز شنبه هفته آینده از ساعت 8:30 الی 12 در سالن همایش‌های شهید ماموستا شیخ‌الاسلام دانشگاه مذاهب اسلامی در تهران برگزار می‌شود.
یادآور می‌شود، از دانشگاه الزیتونه تونس به‌عنوان یکى از قدیمى‌ترین دانشگاه عربى اسلامى یاد مى‌شود  که در سال ١١٦ قمرى (٧٣٤ میلادى) تأسیس شده  و با داشتن پژوهشکده‌هاى مختلف اصول دین، الهیات، تاریخ، تمدن و شریعت اسلامى، از جمله مهم‌ترین و مؤثرترین دانشگاه‌هاى جهان اسلام به‌شمار مى‌رود.