صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۲۶۲۵۵۱۶
تاریخ انتشار : ۰۳ دی ۱۳۹۳ - ۱۴:۴۶

گروه جامعه: شرکت بهره‌برداری مترو تهران به مناسبت فرارسیدن ماه ربیع‌الاول و همچنین ۹ دی روز بصیرت، ویژه برنامه‌هایی را در ایستگاه‌های مترو برگزار می‌کند.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) به نقل از روابط عمومی مدیریت ارتباطات و امور بین‌الملل شرکت بهره‌برداری مترو تهران و حومه، محمد صائبی، معاون فرهنگی و اجتماعی شرکت بهره‌برداری مترو تهران و حومه، ضمن تبریک فرا رسیدن ماه شریف و پرخیر و برکت ربیع‌الاول گفت: معاونت فرهنگی اجتماعی شرکت بهره‌برداری مترو تهران و حومه به مناسبت فرارسیدن این ماه به برگزاری ویژه برنامه‌هایی در سه محور: آداب حیاء و عفاف، مهربانی و بخشندگی خدا و اقداماتی برای فرهنگسازی در زمینه جلوگیری از تردد آقایان در واگن بانوان اقدام کرده است.

وی به فضاسازی محیطی ایستگاه‌ها و واگن‌های مترو همزمان با فرارسیدن هفته وحدت و میلاد منجی عالم حضرت رسول اکرم (ص) اشاره کرد و افزود: اجرای تئاتر پنهان در واگن‌ها با موضوع سبک زندگی، اجرای سرود کودکان با موضوع ارتقای فرهنگ استفاده از مترو و اجرای تئاتر محیطی در ایستگاه‌ها با موضوع آموزش‌های شهروندی از دیگر برنامه‌های معاونت فرهنگی در این ایام است. همچنین پانتومیم با موضوع سبک زندگی و اخلاق شهروندی هم در ایستگاه های منتخب اجرا می‌شود.

معاون فرهنگی اجتماعی شرکت بهره‌برداری مترو تهران و حومه با بیان اینکه مترو با  توزیع نشریه بوی بهشت و جشن ایستگاهی به استقبال میلاد پیامبر اکرم (ص) خواهند رفت، خاطرنشان کرد: معرفی کتاب و مسابقات کتاب‌خوانی با موضوع مهربانی و بخشندگی خدا و آداب حیاء و عفاف هم جز برنامه‌های این ایام است.

صائبی تصریح کرد: در روزهای آینده سالگرد حماسه ملی 9 دی را هم پیش رو داریم و برای گرامی‌داشت روز بصیرت فضاسازی محیطی در ایستگاه‌ها صورت گرفته است، ضمن آنکه به مناسبت این حماسه ملی نمایشگاه عکس و پوستر با موضوع «حماسه 9 دی و روز بصیرت و میثاق امت با ولایت» در ایستگاه‌های ولیعصر و توحید برپا خواهد شد.