به گزارش خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا) از چهارمحال و بختیاری، علی رامک چهارم دیماه در ششمین همایش وقف و رسانه، توجه به رضایت الهی، کار برای خدا، اخلاص و معنویت، و تلاش برای نیل به سعادت اخروی را از شاخصههای کار در حوزه وقف و رسانه دانست.
وی گفت: هر عملی که برای خدمت به آحاد جامعه و با نگاه جلب رضایت الهی و سودرسانی به مردم صورت گیرد وقف در راه خدا است.
رامک با بیان اینکه وقف تنها در امور مادی و مالی خلاصه نمیشود، اظهارکرد: هر قدمی که برای رضای خدای متعال برداشته شود وقف محسوب میشود.
وی فعالیت رسانهای از جمله خبرنویسی، فیلمسازی و مستندسازی با هدف رضای خدای متعال را مصداق بارز صدقه جاریه دانست و گفت: معیار سنجش ارزش و اهمیت امور بر میزان اخلاص و در نظر گرفتن رضای خدای متعال وابسته است که اگر این چنین شود وقفی ماندگار در دنیا و آخرت برای انسان به جا خواهد ماند.
رامک خشنودی خدای متعال، تزکیه نفس، عاقبت بخیری، تقویت روحیه خدمت به مردم و بهرهمندشدن از دعاهای مردمی را از جمله آثار فردی وقف در درون روح و جان انسان دانست.
وی افزایش گرایش جامعه به ارزشها و معارف معنوی، تقویت مکارم اخلاقی، تقویت روحیه کار جمعی، پیشرفت فرهنگی در راستای معرفی فرهنگ اسلامی، شکوفایی اقتصادی و فقرزدایی از آثار اجتماعی وقف در جامعه عنوان کرد.
رامک پیام رسانی صحیح سنت الهی وقف را رسالت امروز اصحاب رسانه در حوزه وقف دانست و گفت: واقف با وقف بخشی از داراییهای خود پیام الهی که همان دینباوری و نگاه به معاد و روز قیامت است را به گوش جامعه میرساند که انتقال و فرهنگ سازی این امر مهم وظیفه اصحاب رسانه است.
وی به تشریح کارکردهای رسانه در حوزه وقف اشاره و از آگاهی بخشی، آموزش و فرهنگ سازی به عنوان سه اصل کاربردی در فعالیت رسانه و وقف یاد کرد و گفت: بهرهگیری و شناخت درست از ظرفیت رسانه برای معرفی وقف گام بلندی در فرهنگ سازی آن خواهد داشت.