صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۲۶۴۸۰۷۵
تاریخ انتشار : ۰۸ دی ۱۳۹۳ - ۱۵:۵۴
دبیر علمی جشنواره استانی علامه حلی(ره) بیان کرد:

کانون خبرنگاران نبأ/ معصومه طبیبی: کریمی ضمن بیان تفاوت در دغدغه‌های پژوهشی طلاب خواهر و برادر گفت: محوریت مسائل مطرح شده در پژوهش‌های بانوان طلبه بر تربیت خود و دیگران است.

به گزارش کانون خبرنگاران نبأ وابسته به خبرگزاری ایکنا، نشست پژوهشگران حوزه‌های علمیه خواهران استان تهران با مسئولان دبیرخانه جشنواره استانی علامه حلی(ره) دوشنبه هشتم دی‌ماه برگزار شد.

کریمی، دبیر علمی جشنواره علامه حلی(ره) ضمن تشریح دغدغه طلاب اظهار کرد: دغدغه‌های طلاب برادر غالبا علمی و سنخ دغدغه طلاب خواهر از نوع عملی است، بدان معنا که محوریت مسائل مطرح در پژوهش‌های بانوان طلبه بر تربیت خود یا دیگران است.

وی با بیان مراحل شکل‌گیری پژوهش، گفت: تمرکز بر دغدغه به عنوان مسئله پژوهش، قدم نخست است و پس از آن، پژوهشگر با استفاده از داده‌ها و آموخته‌های متقن و تخصصی خود به فرضیه‌سازی می‌پردازد و فرضیه همان پاسخ ابتدایی به مسئله است.

در ادامه این نشست، حجت‌الاسلام سماوات، دبیر اجرایی جشنواره علامه حلی(ره) با اشاره به گفته رهبر معظم انقلاب در اهمیت پژوهش و تأثیر آن در تولید علم، ایجاد روحیه پژوهشگری را از اهداف جشنواره بیان کرد.

وی اظهار کرد: آثار ارسالی به جشنواره در سطوح مختلفی ارزیابی می‌شود تا بدین ترتیب برای طلاب در همه سطوح، فرصت تمرین و ممارست تا رسیدن به حد مطلوب فراهم شود.

در پایان این نشست، پورحمزه، معاون پژوهش حوزه علمیه خواهران استان تهران و دبیران جشنواره استانی علامه حلی(ره) با پژوهشگران، مسائل و آسیب‌های پژوهش‌های حوزوی و راهکارهای برون‌رفت از آنها  مطرح و بررسی کردند.