صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۲۶۶۲۱۲۷
تاریخ انتشار : ۱۱ دی ۱۳۹۳ - ۱۱:۱۴

گروه اجتماعی: چهارمین جشنواره نمایشنامه خوانی «طلوع» ۲۸ بهمن ماه در ارومیه برگزار می‌شود.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از آذربایجان ‌غربی، فراخوان چهارمین جشنواره نمایشنامه‌خوانی طلوع ، ویژه آثار علی صابررضایی  از دهم دی‌ماه سال‌جاری در ارومیه منتشر شد.

اختصاص متون به آثار علی صابررضایی، اولویت قرار گرفتن آثار طنز و حذف مرحله بازخوانی متون از ویژگی‌های چهارمین دوره جشنواره نمایشنامه خوانی طلوع است.

حوزه هنری  آذربایجان‌غربی به عنوان پایه گزاران حرکت هنری با همکاری اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی و انجمن هنرهای نمایشی استان، جشنواره نمایشنامه خوانی طلوع را به منظور تقویت تولیدات نمایشی و در راستای حمایت از نویسندگان بومی استان برگزار می‌کند.

سومین دوره این جشنواره در سطح منطقه و با حضور هشت عنوان متن نمایشی از شهرهای ارومیه، خوی، اردبیل، تبریز و قزوین از بیستم اسفند سال 1390به مدت دو روز به میزبانی شهرستان خوی برگزار گردید.

به گزارش ایکنا، زمان برگزاری  جشنواره 28 لغایت 30 بهمن ماه سال جاری اعلام شده است.