صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۲۶۷۰۸۸۱
تاریخ انتشار : ۱۴ دی ۱۳۹۳ - ۱۵:۲۴
سرپرست اداره تبلیغات اسلامی سیمرغ:

گروه خبرنگاران نبأ/ حمیدرضا گل‌محمدی: حجت‌الاسلام والمسلمین حبیب‌الله رمضانی در جمع مداحان و شعرای آئینی با اشاره به دغدغه‌های مقام معظم رهبری درباره ساماندهی اوضاع مداحی در کشور گفت: آسیب‌شناسی و آسیب‌زدایی از اولویت‌های کانون مداحان است.

به گزارش کانون خبرنگاران نبأ وابسته به خبرگزاری ایکنا، سومین دوره انتخابات اعضای شورای کانون مداحان و شعرای آئینی شهرستان سیمرغ، باحضور امام‌جمعه، سرپرست اداره تبلیغات اسلامی و بیش از ۶۰ تن از مداحان این شهرستان و نماینده اداره‌کل تبلیغات اسلامی استان مازندران برگزار شد.

حجت‌الاسلام والمسلمین حبیب‌الله رمضانی، سرپرست اداره تبلیغات اسلامی شهرستان سیمرغ در جمع مداحان حاضر در انتخابات کانون مداحان و شعرای آئینی با اشاره به حدیثی از امام جعفر صادق(ع) گفت: اگر انسانی شعر بگوید و از آن شعر خود بگرید و یا دیگران را به گریاند، شرایط بهشت برآن واجب می‌شود.

وی اظهار کرد: نظم در زندگی از اهمیت والایی برخوردار است و شما مداحان بایستی در وقت‌شناسی و نظم کاری پیشقدم باشید، چرا‌که با دیر حاضر شدن در جلسات مذهبی جماعتی را در انتظار قرار می‌دهید و موجب دل‌آزردگی آنها می‌شوید.

رمضانی با اشاره به تصویب قوانین در دو مرجع قانون‌گذاری در کشور تصریح کرد: در جمهوری اسلامی دو مرجع مجلس شورای اسلامی و شورای عالی انقلاب فرهنگی قانون‌گذاری می‌کنند، قوانین را که مجلس شورای اسلامی تصویب می‌کند به شورای نگهبان می‌رود و بار دیگر مورد بررسی قرار می‌گیرد سپس رد یا تصویب می‌شود، اما در شورای عالی انقلاب فرهنگی وقتی قوانین تصویب می‌شود مستقیما جهت اجرایی شدن به نهادها و ارگان‌های ذ‌یربط  ابلاغ می‌شود تا به مرحله اجرا درآید.

سرپرست اداره تبلیغات اسلامی سیمرغ گفت: سرو سامان دادن به وضعیت مداحی در کشور که یکی از دغدغه‌های مقام معظم رهبری بود؛ پس از تصویب در شورای عالی انقلاب فرهنگی مستقیما به سازمان تبلیغات اسلامی جهت اجرایی شدن ابلاغ شد و هم‌اکنون در برخی از نقاط کشور شاهد برپایی چهارمین مرحله انتخابات کانون مداحان و شعرای آئینی هستیم و در این شهرستان سومین دوره این انتخابات در حال برگزاری است.

وی با ارائه این مطلب که ساماندهی مداحان کشور اهدافی نظیر تعیین ضوابط چارچوب مداحی و شأنیت مداحان را به همراه داشت، اظهار کرد: پس از تشکیل کانون مداحان و شعرای آئینی در کشور این کانون به تعیین وظایف مداحان، تغذیه فکری، اجرای طرح‌های آموزشی با هدف رشد، پرورش و پیشرفت مداحی و تعیین متولی خاص امور مداحان جهت ارتباط با ارگان‌ها و نهاد‌ها و آسیب‌شناسی، آسیب‌زدایی مداحی از حیث محتوی، الحان، اشعار و نظارت بر مداحی وهدایت فعالیت‌های تبلیغی در جهت نیل به اهداف انقلاب پرداخت.

در ادامه حجت‌الاسلام والمسلمین یوسفی، امام جمعه شهرستان سیمرغ نیز با اشاره به این مطلب که شعرای آئینی می‌بایستی اشعاری را خلق کنند که این اشعار تا نسل‌های متمادی ماندگار و مورد استفاده قرار گیرد، گفت: و قتی گذری بر تاریخچه سرودن اشعار از زمان پیامبر اعظم(ص) تاکنون داشته باشیم، می‌بینیم که اشعاری ماندگار شدند که تاکنون از آن بهره‌مند می‌شویم و مختص به زمان خاص نبوده است و در دل تاریخ دفن نشده است.

و ی افزود: هم‌اکنون زمانی است که انقلاب اسلامی صورت پذیرفته است و ارتباط با ولایت‌فقیه از مهم‌ترین موضوعات در اشعار آئینی است که بایستی در حفظ آن کوشا و اخلاص در مداحی را پیشه خود کنیم.

در ادامه این مراسم پس از برگزاری انتخابات با حضور 15 کاندیدای انتخاباتی، محمد حسین‌پور با 53 رأی، سجاد محمدی با 35 رأی، محمود برارپور با 33 رأی، سکینه عباسی با 30 رأی، علی‌اصغر اصغری با 21 رأی به عنوان اعضای اصلی و محمد شیدایی با 19 رأی، رحمت آقا محمدپور با 18 رأی به‌عنوان اعضای علی‌البدل کانون مداحان و شعرای آئینی شهرستان سیمرغ  انتخاب شدند.

یکی از ویژگی‌های این دوره از انتخابات این است که برای اولین‌بار یکی از بانوان مداح این شهرستان به عضویت کانون مداحان انتخاب شد.