صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۲۶۷۵۴۴۹
تاریخ انتشار : ۱۶ دی ۱۳۹۳ - ۰۸:۱۶

کانون خبرنگاران نبأ/ جلال بیطرفان: مراسم این هفته مسجد مقدس جمکران از سوی معاونت فرهنگی اعلام شد.

به گزارش کانون خبرنگاران نبأ وابسته به خبرگزاری ایکنا، بر اساس برنامه اعلام‌شده معاونت فرهنگی، مراسم این هفته از ساعت 19 روز سه‌شنبه با قرائت قرآن توسط معصومی آغاز و در ادامه برنامه گفت‌و‌گو محور «سلام زائر» با حضور کارشناس مهدویت حجت‌الاسلام کفیل برگزار می‌‌شود. پس از آن و از ساعت 19:45 حجت‌الاسلام افتخاری به بیان احکام شرعی خواهد پرداخت.

مراسم قرائت دعای توسل نیز از ساعت 20:15 با سخنرانی حجت‌الاسلام میردامادیان آغاز می‌شود. پس از آن و در ساعت 20:45 نیز دعای توسل توسط حسن غلامرضازاده قرائت می‌شود.

مراسم قرائت دعای کمیل این هفته بعد از نماز جماعت عشا با قرائت زیارت وارث آغاز می‌شود. سخنران این مراسم حجت‌الاسلام صمدی یزدی خواهد بود و دعای پر فیض کمیل نیز توسط آقای حسین حقی قرائت می‌شود.

مراسم قرائت دعای ندبه در روز جمعه و از ساعت 6:45 صبح با قرائت دعای عهد آغاز می شود. پس از آن و در ساعت 7 حجت‌الاسلام جوشقانیان سخنرانی خواهد کرد و در ساعت 7:30 صبح عباس حیدرزاده دعای ندبه را قرائت می‌کند.

دعای سمات این هفته نیز روز جمعه از ساعت 16 با قرائت زیارت آل یاسین آغاز خواهد شد و در ساعت 16:15 سخنرانی و قرائت دعای شریف سمات توسط حجت‌الاسلام ضیایی انجام می شود.