صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۲۶۷۵۵۱۳
تاریخ انتشار : ۱۶ دی ۱۳۹۳ - ۰۹:۲۸

کانون خبرنگاران نبأ/ امین آقائی: نشست چهار جانبه تحول در حوزه تبلیغات دینی به منظور بررسی و ساماندهی مسائل مربوط به روحانیون در شهرستان بروجن برگزار شد.

به گزارش کانون خبرنگاران نبأ وابسته به خبرگزاری ایکنا، نشست چهار جانبه تحول در حوزه تبلیغات دینی به منظور بررسی و ساماندهی مسائل مربوط به روحانیون با همکاری اداره تبلیغات اسلامی و حوزه علمیه برادران شهرستان بروجن، 14 دی‌ماه با حضور رئیس اداره تبلیغات اسلامی، ائمه جمعه، فرماندار و بخشداران بروجن در این شهرستان برگزار شد.

حجت‌الاسلام والمسلمین مجید الهیان، رئیس اداره تبلیغات اسلامی بروجن در این نشست گفت: در راستای تبیین ارزش‌های اسلامی و تحکیم باورهای اصیل دینی مردم و نیز پاسخ‌گویی به سؤالات و شبهات آن‌ها، طرح اعزام مبلغ در شب‌های جمعه در روستاهای فاقد روحانی با همکاری روحانیون بومی در این شهرستان در حال برگزاری است.

وی اظهار کرد: 20 مبلغ در شب‌های جمعه به روستا‌های فاقد روحانی اعزام و اقامه نماز جماعت، برگزاری مراسم ادعیه‌خوانی، اجرای برنامه‌های متعدد فرهنگی، بیان احکام، پاسخگویی به شبهات دینی جوانان و همچنین سخنرانی و تبیین جامعه منتظر از مهم‌ترین برنامه‌های مبلغان در شب‌های جمعه است.

امام جمعه بروجن عنوان کرد: هرچند جوان مسلمان هیچ‌گاه خود را از دین و دیانت و مظاهر آن یعنی مسجد و روحانیت بی‌نیاز ندیده و همواره پای در رکاب جانفشانی برای این دو گوهر ارزشمند نهاده است، اما دشمنان اسلام نیز در طول قرن‌ها دست روی دست نگذاشته و با انواع تهاجمات فکری و فرهنگی، سعی در ربودن این قدرت عظیم، یعنی روحیه جوانی و سرزندگی از جوامع مسلمان داشته‌اند.

سید‌سیف‌الله فیاضی، فرماندار بروجن نیز در این نشست در سخنانی با اشاره به نقش روحانیون در جذب جوانان به مسجد، گفت: یکی از راه‌های زنده نگه‌داشتن دینداری در میان جوانان، تقویت گرایش آنان به مساجد، این پایگاه‌های اصیل دینی است و در این میان، همان‌گونه که در آغاز سخن به آن اشاره شد، ائمه جماعت و روحانیون و عالمان دین نقش اساسی در جذب بیشتر آنان به مسائل معنوی و جلوه‌گاه آن، یعنی حضور در مساجد دارند.