صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۲۶۷۷۶۹۹
تاریخ انتشار : ۱۶ دی ۱۳۹۳ - ۱۳:۵۲

کانون خبرنگاران نبأ/ جلال بیطرفان: تفاوت‌های حقوقی بین زن و مرد در رادیو معارف بررسی می‌شود.

به گزارش کانون خبرنگاران نبأ وابسته به خبرگزاری ایکنا، برنامه «آدم و حوا» با محوریت موضوع حقوق متقابل زن و مرد در اسلام و تفاوت‌های حقوقی بین آنها به روی آنتن می‌رود.

بنا بر اعلام روابط عمومی رادیو معارف، افزایش آگاهی مخاطبان در حوزه حقوق، بازشناسی ارزش واقعی انسان از میان آنچه به اشتباه ارزش و ملاک فضیلت شمرده می‌شود، آگاهی‌بخشی درباره تمایزات تکوینی و فطری زن و مرد و تأثیر آن بر تکالیف و مسئولیت‌ها و پاسخ‌گویی به شبهات مخاطبان در حوزه حقوق زن و مرد  از جمله محورهایست که در این برنامه با کارشناسی حجت‌الاسلام‌ والمسلمین فرج‌الله هدایت‌نیا به آن پرداخته می‌شود.

«آدم و حوا» کاری از گروه معارف و علوم اهل بیت(علیهم السلام) به تهیه و سردبیری روح الله اسماعیلی و گویندگی مرتضی بهرامی خشنودی روزهای شنبه ساعت 14:45 تقدیم شنوندگان می‌شود.