صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۲۶۹۰۶۴۹
تاریخ انتشار : ۲۰ دی ۱۳۹۳ - ۰۹:۲۳
رئیس دانشگاه الزیتونه تونس تأکید کرد:

شعب خارجی: هشام قریسه، تلاش برای از بین بردن خشونت مذهبی را گامی بلند در راستای تقریب مذاهب اسلامی برای بهره‌گیری از توانمندی‌های علمی موجود در جوامع اسلامی عنوان کرد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) شعبه آفریقا، «هشام قریسه»، رئیس دانشگاه الزیتونه تونس طی دیدار با «صادق رمضانی گل‌افزانی»، رایزن فرهنگی کشورمان، با بیان این مطلب گفت: در طول یک هفته سفرم به ایران که به دعوت دانشگاه تقریب مذاهب اسلامی صورت گرفت، پس از دیدار با وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی و بحث و گفت‌وگو در زمینه‌های مختلف به‌ویژه حوزه فرهنگ اسلامی از دانشگاه‌های تقریب مذاهب اسلامی، جامعه المصطفی(ص) العالمیه، ادیان و مذاهب، دانشگاه قم، دو آکادمی علوم اسلامی و کتابخانه آیت‌الله مرعشی نجفی بازدید کردم.

وی در ادامه گفت: نظم و انضباط علمی و اداری در دانشگاه‌های ایران بی‌نظیر بود و این موضوع من را علاقه‌مند به امضای تفاهم‌نامه‌ای با این موسسات کرد که امیدوارم هرچه سریعتر با تشکیل کمیته اجرایی نسبت به عملیاتی شدن بندهای تفاهم‌نامه اقدام شود.

استاد برجسته علوم اسلامی تونس فضای علمی دانشگاه‌های ایران را گفت‌وگو محور توصیف کرد و گفت: من و همکاران ایرانی‌ام بر این اعتقاد هستیم که گفت‌وگوی ادیان و مذاهب از نیازهای بشری است و براساس همین اندیشه بوده که الزیتونه نیز شکل گرفته و بزرگانی چون ابن‌خلدون را تربیت کرده است.
وی ضرورت رویارویی با پدیده زشت تکفیر را یادآوری و تأکید کرد: امیدوارم با اجرای مفاد تفاهم‌نامه امضا شده که در ماده یکم آن بر بازنگری و پاکسازی نظام آموزشی از هرآنچه که مروج اندیشه تکفیری است، تأکید شده و تلاش برای از بین بردن خشونت مذهبی، بتوان گامی بلند در راستای تقریب مذاهب اسلامی برای بهره‌گیری از توانمندی‌های علمی موجود در جوامع اسلامی برداشت.

در پایان این دیدار، رایزن فرهنگی کشورمان اظهار امیدواری کرد که با تشکیل کمیته مشترک، هرچه سریعتر زمینه‌های اجرایی تفاهم‌نامه امضاءشده میان دانشگاه الزیتونه با هفت دانشگاه و مؤسسه علمی ـ پژوهشی جمهوری اسلامی ایران فراهم شود.