صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۲۶۹۱۹۴۴
تاریخ انتشار : ۲۰ دی ۱۳۹۳ - ۱۴:۳۶

گروه هنر: رئیس حوزه هنری چهارمحال و بختیاری گفت: تئاتری‎های شهرکرد رتبه‎های برتر جشنواره بسیج را کسب کردند.

حجت‌‌الله شیروانی، رئیس حوره هنری چهارمحال و بختیاری در گفت‎وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از چهارمحال و بختیاری، اظهارکرد: یازدهمین جشنواره سراسری تئاتر بسیج روز پنجشنبه، 18 دی‌ماه با معرفی برگزیدگان بخش‎های مختلف در تالار انتظارکرمانشاه پایان یافت.

وی افزود: گروه نمایش آرام شهرکرد به سرپرستی رضاولی پور دهکردی در یازدهمین جشنواره سراسری تئاتر بسیج در کرمانشاه درخشید.

شیروانی بیان کرد: در بخش بازیگری حسن مجیدی برای بازی در نمایش کودک و سرباز رتبه نخست را کسب کرد و معصوم باقری و شکوفه حیدری رتبه دوم بازیگری زن را کسب کردند.

به گفته وی، همچنین، داوود امینیان دهکردی نیز برای طراح صحنه نمایش یک کودک یک سرباز برگزیده شد.

وی گفت: در بخش کارگردانی نیز مقام دوم به ثریا امینیان دهکردی کارگردان نمایش یک کودک یک سرباز و مقام سوم از آن مرضیه زمانی شد.

به گزارش ایکنا، گروه نمایش آرام، یازدهمین جشنواره سراسری تئاتر بسیج از 15 تا 18 دی‌ماه در کرمانشاه برگزار شد.