صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۲۷۰۶۳۳۲
تاریخ انتشار : ۲۴ دی ۱۳۹۳ - ۰۰:۰۵

گروه اجتماعی: مدرس حوزه و دانشگاه ماکو گفت: فراموش کردن فرهنگ اسلامی بحران هویتی را در پی دارد که زندگی اجتماعی افراد را در خطر تزلزل قرار می‌هد.

حجت‌الاسلام سیامک جعفرزاده، مدرس حوزه و دانشگاه ماکو در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از آذربایجان‌ غربی، اظهار کرد: با توجه به اینکه امروزه تهاجمات فرهنگی به حد بسیار زیادی گسترش یافته است نباید اجازه داد این فرهنگ هویت‌زدایی به آموزه‌های دینی ـ اسلامی ما مسلمانان لطمات بیش از این را وارد کند زیرا که فراموشی فرهنگ اسلامی بحران‌های هویتی، اجتماعی و فرهنگی را در پی دارد.

وی ادامه داد: علم محور تمدن و توسعه است و در آیات قرآن نیز به علم و علم‌آموزی توجهات فراوانی شده است و به‌عنوان یکی از اولین شعارهای دین اسلام مطرح شده است.

حجت‌الاسلام جعفرزاده با اشاره به روایات قرآنی گفت: زمانی‌که در کشورهای غربی رنسانس صورت نگرفته بود دین اسلام نقش کلیدی را در تمام عرصه‌های علمی، فرهنگ و تمدن داشت و امروزه نیز به جهانیان ثابت شده است که سرمنشأ بسیاری از دانش‌ها مانند علوم ریاضی، ستاره‌شناسی، طب، شیمی و فیزیک آموزه‌های غنی اسلامی بوده است.

وی افزود: متأسفانه فرهنگ و تمدن مسلمانان به خصوص ایرانیان برای جوانان امروزی بازگو نشده است و همین موضوع موجب ایجاد بحران هویتی بین جوانان این مرز و بوم می‌شود.

حجت‌الاسلام جعفرزاده با بیان لزوم آگاهی هر چه بیشتر جوانان از آموزه‌های دینی اظهار کرد: زمانی‌‌که افراد از پیشینه خود اطلاع نداشته باشند و فرهنگ غنی خود را کوچک شمارد و نتواند آن را به خوبی درک کند متمایل به سوی فرهنگ بیگانه می‌شود و آن فرهنگ را برای خود اصل قرار می‌دهند.

وی بیان کرد: امروزه دشمن به هر طریق ممکن سعی در القا کردن آموزه‌های خود به مسلمانان به خصوص قشر جوان جامعه را دارد و متاسفانه فرهنگ تبدیل به واژه‌ای شده است که بیشترین کاربرد را در شعر و موسیقی دارد.

حجت‌الاسلام جعفرزاده با اشاره به اینکه فرهنگ ارتباط مستقیمی با شعر و موسیقی دارد گفت: جوانان به‌دلیل انرژی فراوان و عواطف خاصی که دارند به موسیقی علاقه‌مند هستند و دشمن نیز موسیقی را تبدیل به صلاحی برای تخریب افکار فردی جوانان و نوجوانان کرده است.

وی اضافه کرد: امروزه مسئولان و قشرهای فرهنگی جامعه بیش از هر زمان دیگری باید آگاه باشند زیرا اگر ما بخواهیم نظر جوانان را به سوی دین مبین اسلام جلب کنیم باید زیبایی‌های این دین الهی را به آنان معرفی کنیم و به آنان بفهمانی که دین اسلام برترین و کامل‌ترین دین موجود در جهان است.

مدرس حوزه و دانشگاه ماکو با اشاره به سخنان مقام‌ معظم رهبری اظهار کرد: بعد بینش‌ها، بعد ارزش‌ها و بعدرفتاری از مهم‌ترین ابعادی است که باید به آنان‌ها توجه‌شود زیرا بیشترین لطمات از سه بعد ذکر شده به جوانان می‌رسد.