صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۲۷۱۷۰۴۴
تاریخ انتشار : ۲۷ دی ۱۳۹۳ - ۰۹:۳۹
بهروز نعمتی مطرح کرد:

گروه سیاسی: سخنگوی هیئت‌رئیسه مجلس با بیان اینکه مجموعه دولت به ویژه وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی باید برنامه‌های خود را در زمینه قرآن از حالت کلیشه‌ای خارج کند، اظهار کرد: ما خیلی از مسائل را از مساجد گرفته‌ایم به گونه‌ای که امروز قرآن با مساجد غریبه شده است.

بهروز نعمتی، سخنگوی هیئت‌رئیسه مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن (ایکنا)، با بیان اینکه هر چقدر بر روی موضوعات قرآن و مباحث دینی کار شود جا دارد، گفت: در نظامی که به عنوان ام‌القرای جهان اسلام مطرح است، اصلی‌ترین موضوعی که می‌تواند بسیاری از مسائل و موارد ما را پیش ببرد، قرآن کریم است.
وی در مورد اعتبارات مورد نیاز این حوزه گفت: سال گذشته فراکسیون قرآن، عترت و نماز مجلس زحمات زیادی برای تأمین اعتبارات مورد نیاز حوزه قرآنی کشید که باعث شد مجلس بودجه خوبی را تصویب کند اما به نظر این مقدار نیز کافی نیست.
نعمتی تصریح کرد: بر اساس آنچه رهبر معظم انقلاب در سند چشم‌انداز 1404 جمهوری اسلامی قرار است به عنوان یک کشور اسلامی قدرتمند و تنومند حرف‌های زیادی در سطح منطقه و دنیا داشته باشد که امروز با این نقطه فاصله زیادی داریم؛ بنابراین لازم است در زمینه توسعه فرهنگ قرآنی اقدامات مؤثری صورت گیرد.
وی با تأکید بر ضرورت آشناکردن دانش‌آموزان و دانشجویان با معارف قرآنی گفت: باید دانش‌آموزان و دانشجویان ما حافظان قرآن کریم باشند و با فرهنگ قرآنی آشنا شوند؛ رسیدن به این نقطه نیازمند تأمین اعتبارات مورد نیاز بخش‌های مختلفی است که در عرصه قرآن فعالیت می‌کنند.
سخنگوی هیئت‌رئیسه مجلس با بیان اینکه مجموعه دولت به ویژه وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی باید برنامه‌های خود را در زمینه قرآن از حالت کلیشه‌ای خارج کند، اظهار کرد: ما خیلی از مسائل را از مساجد گرفته‌ایم به گونه‌ای که امروز قرآن با مساجد غریبه شده است؛ وظیفه دستگاه‌های قرآنی و فرهنگی این است که ارتباط بین مسجد و قرآن را برقرار کند و با جذب جوانان مساجد را در همه ایام سال پرشور نگه دارد.
نعمتی با بیان اینکه دولت در تخصیص اعتبارات مورد نیاز دستگاه‌های قرآنی نقش مؤثری دارد، گفت: اعتبارات قرآنی سال 94 که در قالب لایحه بودجه از سوی دولت پیش‌بینی شده، حتماً و با کمال میل از سوی مجلس تقویت خواهد شد.