صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۲۷۱۹۳۲۷
تاریخ انتشار : ۲۷ دی ۱۳۹۳ - ۱۴:۵۳

گروه بین‌الملل: حیدر العبادی، نخست وزیر عراق، امروز، ۲۷ دی‌ماه، با صدور بیانیه‌ای توهین نشریه فرانسوی «شارلی ابدو» به ساحت مقدس پیامبر اسلام (ص) را محکوم کرد.

به گزارش خبرگزاری بین المللی قرآن (ایکنا) به نقل از خبرگزاری براثا، العبادی در این بیانیه‌ که امروز منتشر شد، تأکید کرد: اهانت به پیامبر(ص) هیچ ارتباطی به آزادی بیان ندارد، چراکه آزادی بیان به معنی توهین به دیگران و اعتقادات آنان نیست.
در این بیانیه آمده است: اظهارات و سخنان توهین‌آمیز منجر به خونریزی و حرمت‌شکنی می‌شود و در نتیجه با تروریسم در ایجاد فضایی از ترس و وحشت پیوند می‌خورد.
وی افزود: ما تروریسم و تجاوز به بی‌گناهان در فرانسه و دیگر کشورها را محکوم می‌کنیم و ما امروز در عراق در حال جنگ با جریان‌های تروریستی هستیم که به دنبال تخریب چهره اسلام هستند و هیچ ارتباطی با اسلام ندارد و همچنین اهانت به نبی اکرم حضرت محمد (ص)، پیام‌آور صلح و عدالت و ظلم‌ستیزی را به شدت محکوم می‌کنیم.
وی در ادامه بر ضرورت توقف این اقدامات که باعث ایجاد تفرقه و اختلاف و دشمنی بین ملت‌ها می‌شود، تأکید کرد و خواستار محکومیت این‌گونه اعمال شد.
فرانسه از زمان حمله خونین به دفتر نشریه «شارلی ابدو» که منجر به قتل 12 نفر شد، شاهد ده‌ها حمله و تهدید علیه مسلمانان بوده است.