صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۲۷۲۳۸۲۲
تاریخ انتشار : ۲۸ دی ۱۳۹۳ - ۱۶:۳۰
آیت‌الله‌العظمی مظاهری:

گروه حوزه‌های علمیه: مرجع تقلید جهان تشیع با بیان اینکه ریشه فساد اداری و اقتصادی در بی‌اخلاقی است، به ماجرای اهانت به پیامبر(ص) اشاره و تأکید کرد: صهیونیست‌ها پشت‌پرده اهانت به پیامبر(ص) هستند.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، آیت‌الله‌العظمی حسین مظاهری، 28 دی‌ماه در درس اخلاق خود با اشاره به اهداف خلقت انسان و با تأکید بر اینکه  تهذیب نفس، از اوجب واجبات است، اظهار کرد: در این زمینه در قرآن و روایات تأکید شده، قرآن و پیامبران آمده‌اند تا  به ما راه کمال را نشان دهند.

این مرجع تقلید با تأکید بر اینکه ریاست‌طلبی، انسان را بدبخت می‌کند، بر لزوم خودسازی و توجه به صفات عالیه انسانی و پرهیز از صفات رذیله تصریح کرد.

وی با تأکید بر لزوم خودسازی بیان کرد: اولاً بدانیم که صفات رذیله داریم و این صفات رذیله را به این زودی نمی‌شود ریشه‌کن کرد. بعد باید بدانیم که باید دیو بیرون رود و فرشته درآید. صفات رذیله را از دل بکنیم و به جای آن صفات فضائل و آدمیت غرس کنیم.

رئیس حوزه علمیه اصفهان عنوان کرد: حال اگر آدم نباشیم، دوان دوان رو به جهنم می‌رویم. البته با اختیار خودمان است و خدا نمی‌خواهد ما جهنمی شویم. پیغمبر اکرم(ص) گریه‌ها و زاری‌هایی در دل شب دارد و مخصوصاً آن وقتی که پیغمبر اکرم را اذیت می‌کردند، گریه و زاری می‌کردند و می‌فرمودند: «اللَّهُمَّ اهْدِ قَوْمِی‏ فَإِنَّهُمْ‏ لَا یَعْلَمُونَ».

این مرجع تقلید عنوان کرد: هفتۀ گذشته یک قضیه واقع شد که این قضیه خیلی تکان‌دهنده است. دولت فرانسه یا استکبار جهانی تحریک کرد و در مؤسسه‌ای توهین به پیغمبر اکرم شد. دوباره داعشی‌ها را تحریک کرد تا افراد آن مؤسسه را کشتند. دوباره یک راهپیمایی نمره اول در فرانسه علیه اسلام عزیز برپا کردند به عنوان اینکه اسلام خشن است. آن جسارت به پیغمبر را خودشان کردند و آن روی کار کردن داعشی‌ها را خودشان کردند و به داعشی‌ها امر کردند آن عده‌ای را که در مجله توهین به پیغمبر کرده بودند، کشتند. حال دنیای غرب به کار افتاد تا به مردم بگوید اسلام خشن است. راهپیمایی خیلی بالا بود و غالب سران غرب در این راهپیمایی آمده بودند. همه هم می‌دانستند که چه می‌کنند. چرا چنین است؟! وای بر بداخلاقی!.

این مرجع تقلید اظهار کرد: وقتی بی‌اخلاقی باشد، کار به اینجا می‌رسد. آنگاه آزادمرد نیست و مردانگی نداریم و با نامردی هرچه بتوانند می‌کنند. صهیونیسم‌ها اینطور هستند، اما به دست همین صهیونیسم‌ها چند روز قبل دنیای غرب تکان خورد. کار اول‌شان یعنی توهین به پیغمبر خیلی بد و زشت بود و کار دوم‌شان کشتن آن عده خیلی بد بود و آن راهپیمایی علیه اسلام عزیز به عنوان خشونت اسلام، از آن کار اول و دوم خیلی زشت‌تر. اینها از بی‌اخلاقی سرچشمه گرفته است. اگر آدم بودند، هیچ‌کدام از اینها واقع نمی‌شد. اگر غرب جداً درخت رذالت را از دل کنده بود، اصلاً صهیونیسم پیدا نمی‌شد. وقتی درخت رذالت را نکندند، صهیونیسم پیدا می‌شود.

وی افزود: صهیونیسم را غربی‌ها درست کردند برای اینکه در دل مسلمان‌ها دشمن سرسخت مثل یهودی درست کنند و بتوانند خاورمیانه را به طور کلی نابود کنند. این جمله حضرت امام خیلی شیرین است، می‌گفتند هرکس یک سطل آب خرج صهیونیسم کند، آنگاه یک دریا می‌شود و صهیونیسم را دریا می‌برد. این تغافل ما و آن هم کارهای زشت آنها، و همه از بی‌اخلاقی سرچشمه گرفته است. میکروب خوره و وبا ناخواسته یک ملت را می‌کشد. قرآن می‌فرماید بدتر از این میکروب، انسانی است که اخلاق ندارد.

آیت‌الله مظاهری بیان کرد: پست‌تر از سرطان و میکروب خوره و از هر گرگ درنده، کسی است که عقل دارد و تعقل ندارد و فکر دارد و تفکر ندارد، یعنی صفت رذیله روی عقل او را پوشانده است و نمی‌گذارد عقلش کار کند و صفت رذیله نمی‌گذارد پیامبرهای درون کار کنند، و الاّ ما سه پیامبر در درون‌مان داریم. فطرت و عقل و وجدان اخلاقی‌، به راستی ما به دنیای غرب می‌گوئیم ما از عقل و فطرت و وجدان اخلاقی گذشتیم. چرا ما وجدان اخلاقی نداریم؟! شما که می‌گوئید ما متمدن هستیم، پس این وجدان اخلاقی و این پیامبر درون چه شد؟! پیامبر درون در اثر بی‌اخلاقی مُرد.

وی با اشاره به برخی بداخلاقی‌ها در کشور تصریح کرد: ما الان فساد اداری داریم، الان فساد اقتصادی داریم، به علت بی‌اخلاقی. ما الان فساد اخلاقی داریم، بی‌عفتی در فرانسه به این اندازه نیست. لذا دختر شیعه یا زن شیعه که ارادت به فاطمه زهرا دارد، حجابش از حجاب غربی‌ها بدتر شده است. این از کجا سرچشمه گرفته است؟! به جهنم که می‌رود می‌گوید من بی‌عقل بودم که به جهنم آمدم و الا به جهنم نمی‌آمدم.

وی تأکید کرد: اگر بخواهیم فساد اداری نباشد، فساد اقتصادی نباشد، فساد اخلاقی نباشد، باید جامعه را مخلّق کنیم به اخلاق الله. باید همه روی اخلاق کار کنیم. باید همه مواظب باشیم و درخت رذالت را بکنیم و درخت فضائل غرس کرده و بارور و میوه‌دار کنیم. قرآن می‌فرماید میوه این شجره طیبه این است که فساد اداری و فساد اخلاقی و اقتصادی نیست و یک زندگی صد در صد سالم و در رفاه و آسایش داریم.