صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۲۷۲۹۲۳۳
تاریخ انتشار : ۲۹ دی ۱۳۹۳ - ۱۵:۴۰
مومنی‌شریف:

گروه ادب: محسن مومنی شریف، رئیس حوزه هنری در پی درگذشت مشفق کاشانی، شاعر انقلاب در پیام تسلیتی گفت: مشفق از معماران امارت رفیع شعر انقلاب بود.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، به نقل از پایگاه خبری حوزه هنری، محسن مومنی شریف، رئیس حوزه هنری پیام تسلیتی به مناسبت درگذشت استاد مشفق کاشانی صادر کرد و فقدان این چهره ماندگار شعر انقلاب را به خانواده ایشان و جامعه ادبی کشور تسلیت گفت.
متن پیام تسلیت محسن مومنی شریف به این شرح است:
«بسم‌الله الحی القیوم
بر این کبود غریبانه زیستم چون ابر
تمام هستی خود را گریستم چون ابر
شاعر فرزانه و متعهد، استاد مشفق کاشانی را می‌توان به حق از معماران امارت رفیع شعر انقلاب نامید. بزرگمردی که علاوه بر چیره‌دستی در شعر و ادب، همواره به جوانمردی و حسن خلق نیز شهره بود. بی‌شک فراق چنین مرد شریفی که اسوه ادب و اخلاق بود، داغ جانسوزی بر دل اهل ادب گذاشت.
حوزه هنری فقدان این چهره ماندگار شعر انقلاب را به خانواده ایشان و جامعه ادبی کشور تسلیت عرض کرده، از درگاه پروردگار حیّ متعال برای آن فقید گرانمایه، رحمت و مغفرت و برای علاقه‌مندان و بازماندگان ایشان شکیبایی آرزومند است.»