صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۲۷۳۴۳۶۲
تاریخ انتشار : ۳۰ دی ۱۳۹۳ - ۰۹:۳۰
آیت‌الله‌العظمی جوادی‌آملی در دیدار محمدرضا عارف:

گروه حوزه‌های علمیه: آیت‌الله‌العظمی جوادی آملی در دیدار محمدرضا عارف، با بیان این‌که فطرت و جان ما دروغ، ظلم و اسارت را بر نمی‌تابد، گفت: مردم به این دلیل سخنان حضرت امام را می‌پذیرفتند که حرف ایشان با فطرت آنها آشنا و هماهنگ بود.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن (ایکنا) آیت‌الله العظمی جوادی آملی 29 دی در دیدار با محمدرضا عارف، با بیان این مطلب که انسان تنها یک تکیه گاه مطمئن در جهان دارد و آن خداست گفت: اولین پیام اسلام شعار لا اله الا الله است و به انسان می‌فهماند که هیچ تکیه گاهی به جز خداوند ندارد، لذا انسان از هرگونه قید و بند دیگری می‌تواند رها شود و به استقلال برسد، این مطلب در فطرت انسان نهادینه شده است و لذا انسان فطرتاً خواهان استقلال و آزادی است و این مفاهیم برای جانش گواراست.

ایشان ادامه داد: خداوند انسان را مانند لوح نانوشته خلق نکرده است بلکه فطرت و جان ما دروغ، ظلم و اسارت را بر نمی‌تابد. لذا مردم به این دلیل سخنان حضرت امام را می‌پذیرفتند که حرف ایشان با فطرت آنها آشنا و هماهنگ بود.

آیت‌الله العظمی جوادی آملی با بیان این مطلب که نسل جوان کشور علاقه‌مند و شیفته انقلاب اسلامی است بیان کرد: اگر مسئولین از فضایل و آرمان‌های امام و انقلاب فاصله بگیرند، نسل سوم و چهار انقلاب نیز به مرور از انقلاب دور خواهند شد لذا مسئولین ما باید بدانند که عمل امام، مردم را جذب و علاقه‌مند به انقلاب ساخت در نتیجه اگر بخواهیم نسل جوان، از انقلاب فاصله نگیرند باید عمل سالم و صالح ازمسئولین ببینند.

ایشان با تاکید بر اینکه مردم، خدمت صادقانه مسئولین را ارج می‌نهند، عنوان کرد: توجیه اعمال نادرست کار نفس مسّوله است که باید مسئولین از آن پرهیز کنند، آنها باید مراقب اعمال و تصمیمات خود باشند و بدانند اگرکسی به مردم صدقانه خدمت کند خواسته یا ناخواسته در دل مردم محبوب خواهد شد.

این مفسر قرآن با تاکید بر حفظ همه گروه‌ها و سلیقه های سیاسی در کشور تاکید کرد: کشور به تمام نیروهای داخل نظام نیاز دارد و تمام افراد جامعه و سلیقه‌ها مختلف، مادامی که عضو یک پیکر باشند و از بدنه نظام و انقلاب جدا نشده باشند ، باید در کشور حضور داشته باشند.

ایشان ادامه داد: هیچ کس نباید مصلحت خود را به مصلحت نظام ترجیح بدهد، همه مسئولین کشور باید برادرانه با یکدیگر برخورد کنند و از طرف دیگر با مهر با مردم برخورد کنند تا هم مردم را به نظام و انقلاب جذب کنند و هم به هوای نفسانی خود مجال ظهور و بروز ندهند.