صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۲۷۳۴۴۲۰
تاریخ انتشار : ۳۰ دی ۱۳۹۳ - ۱۰:۳۸

گروه اجتماعی: مدرس حوزه و دانشگاه ارومیه آموزش قرآن به کودک و آشنایی آنان با آموزه‌های دینی را حقی بر گردن والدین نسبت به کودکان خود عنوان کرد.

حجت‌الاسلام محمد اصغری، مدرس حوزه و دانشگاه ارومیه در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از آذربایجان‌ غربی، در رابطه با آثار تلاوت قرآن و توجه به آموزه‌های دینی، با بیان حدیثی از امام‌ سجاد(ع) اظهار کرد: امام‌ سجاد(ع) حق والدین بر فرزند را انتخاب اسم نیکو‌، آموزش قرآن و فراهم کردن مقدمات ازدواج فرزند در زمان معین عنوان کرده است که نشان از اهمیت آموزش قرآن برای کودکان دارد.

وی ادامه داد: حتی نگاه کردن به قرآن نیز دارای فضیلت‌های بسیاری مانند نورانی کردن چشم انسان است را دارد و چه فضیلتی بالاتر از آن‌که چشم و قلب انسان با آثار خداوند متبرک و نورانی شود.

حجت‌الاسلام اصغری گفت: باید از ابتدای دوران کودکی آموزش قرآن را نسبت به کودکان آغاز کنیم و انان را به نسبت توانایی‌ها و استعدادهایشان با آموزه‌های کلام وحی آشنا‌ سازیم تا این آموز‌ش‌ها در کودکان نهادینه شود.

حجت‌الاسلام اصغری با اشاره به آیات و روایات قرآنی افزود: برخی معتقد هستند کودکان زیر 5 سال نمی‌توانند یادگیری‌های قرآنی داشته باشند که خوش‌بختانه برعک این موضوع در بسیاری از موارد ثابت شده است و ما شاهد یادگیری قرآن توسط کودکان زیر 5 سال نیز شده‌ایم.

وی اظهار کرد: زمانی که فرد در دوران کودکی قرآن بیاموزد در سنین بالاتر علاقه‌مند به درک معانی‌ و مفاهیم آن نیز می‌شود که ثمرات بسیار خوبی را در زندگی فردی، اجتماعی و خانوادگی فرد می‌آورد و موجب انس بیشتر با قرآن می‌شود.

حجت‌الاسلام اصغری با بیان حدیثی از پیامبر(ص) اضافه کرد: اگر به آموزه‌های قرآنی توجه شود آثار‌ مثبت اخلاقی، اجتماعی، فرهنگی و اقتصادی نیز در جامعه تبلور پیدا می‌کند.

مدرس حوزه و دانشگاه ارومیه در با بیان اینکه علت‌اصلی هتک‌حرمت به پیامبر(ص) تفرقه در بین مسلمانان است، گفت: آموزه‌های دین ما همگی حاکی از اهمیت اتحاد ‌بین مسلمانان است ولی متأسفانه امروزه تفرقه جای اتحاد ‌را بین مسلمانان پر کرده است و این موضوع موجب گستاخی دشمنن اسلامی می‌شود.