صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۲۷۳۵۴۶۰
تاریخ انتشار : ۳۰ دی ۱۳۹۳ - ۱۱:۲۴

گروه بین‌الملل: چند روز بعد از لغو پخش اذان در دانشگاه دوک، رئیس کلیسای این دانشگاه خواستار برگزاری مذاکره برای بررسی این مسئله شد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) به نقل از پایگاه خبری «WRAL»، دکتر «لوک پاوری»(Luke A. Powery)، کشیش و رئیس کلیسای دانشگاه دوک در نامه‌ای نوشت: رسالت این کلیسا، آنطور که در برنامه راهبردی ما عنوان شده، این است که به عنوان یک چراغ امید برای ایجاد ارتباط میان ایمان و آموزش در دانشگاه دوک عمل کند.

درخواست برگزاری مذاکره از سوی رئیس کلیسای دوک در پی آن اعلام شد که دانشگاه دوک به فشارهای «فرنکلین گراهام»، کشیش آمریکایی تن داد و تصمیم قبلی خود مبنی بر پخش اذان برای دانشجویان مسلمان را لغو کرد.

لغو تصمیم پخش اذان از برج ناقوس کلیسای کوچک دانشگاه دوک، اعتراض دانشجویان مسلمان و غیر مسلمان را در پی داشت که جمعه گذشته در کلیسای دانشگاه تجمع کردند.

پاوری اعلام کرد: جامعه مسلمانان دوک از زمان صدور مجوز برای پخش اذان، وضعیت دشواری را تجربه کرده‌اند. ما در هفته‌های آتی به دنبال فرصتی خواهیم گشت تا با برگزاری یک مذاکره سازنده به این مسئله رسیدگی کنیم.

انجمن اسلامی دانشگاه دوک هنوز هیچ صحبتی در مورد برگزاری این مذاکره نکرده است.

دانشجویان مسلمان 700 نفر از جمعیت 15 هزار نفری دانشگاه دوک را تشکیل می‌دهند. آن‌ها نماز خود را در زیرزمین کلیسا برپا می‌کنند.