صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۲۷۳۸۷۶۹
تاریخ انتشار : ۰۱ بهمن ۱۳۹۳ - ۰۸:۰۴
چرایی فیلترینگ از زبان وزیر سایق ارتباطات:

گروه فضای مجازی: تقی‌پور با بیان اینکه فرهنگی که زیر ساخت شبکه‌های اجتماعی را تشکیل می‌دهد‌، فرهنگ مبتذل برهنگی است، تصریح کرد: برای جلوگیری از غرق شدن افراد در این باتلاق طبیعتا باید به دور آن سیم خاردار کشید.

رضا تقی‌پور، وزیر سابق ارتباطات و فناوری اطلاعات در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، فضای مجازی را محیطی بدون حد و مرز دانست که تمام دنیا توان رصد یکدیگر را دارند و گفت: از این منظر فضای مجازی فرصتی مناسب برای قرآن پژوهان است.

وی فضای مجازی را بهترین ملجأ برای به اشتراک گذاشتن دانسته‌ها و مهارت‌های متخصصان و کارشناسان قرآنی برشمرد و اظهار کرد: از این محیط لایتناهی می‌توان برای ارتباط دادن تمام دنیا با معارف ناب دینی و قرآنی بهره برد.

تقی‌پور فضای مجازی را از جمله مهم‌ترین ابزرهایی دانست که می‌تواند در مهجوریت زدایی از قرآن کریم نقش اساسی ایفا کند و تصریح کرد: مخاطب قرآن تنها «یا ایها الذین آمنوا» نیست بلکه در مواقعی نیز از «یا ایها الناس» سخن به میان آمده است، این امر نشان می‌دهد که قرآن برای تمام بشریت سخن گفته است.

وزیر سابق ارتباطات و فناوری اطلاعات ادامه داد: در این میان وظیفه انتقال این سخنان به عنوان معارف ناب اسلامی به عهده هر فرد مسلمان دغدغه مندی است.

چرایی فیلترینگ

وی با بیان اینکه هر فناوری جنبه‌های منفی نیز دارد اظهار کرد: شبکه‌های اجتماعی به ویژه برای جمهوری اسلامی ایران یک فرصت هستند، اما آنچه مورد مخالفت قرار می‌گیرد و تبعات منفی به دنبال دارد، شبکه‌هایی همچون فیس بوک و توییتر است.

تقی‌پور با بیان اینکه فرهنگی که زیر ساخت این شبکه‌ها را تشکیل می‌دهد‌، فرهنگ مبتذل برهنگی است تصریح کرد: برای جلوگیری از غرق شدن افراد در این باتلاق طبیعتا باید به دور آن سیم خاردار کشید.