صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۲۷۳۸۸۶۳
تاریخ انتشار : ۰۱ بهمن ۱۳۹۳ - ۱۰:۱۴

گروه اجتماعی: علت مانایی انقلاب در مردمی، ولایی و عدم وامداری و وابستگی به سلطه‌های کشورهای سوءاستفاده‌گر است و فلسفه این عیار متعالی روح و جان انقلاب در این مهم است که دشمنان در حل معادله آن بعد از چندین دهه درمانده‌اند.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از آذربایجان‌ غربی، امین رستم‌زاده، معاون فرهنگ جهاد‌ دانشگاهی آذربایجان‌ غربی و ‌دبیر کمیته دانشجویی ستاد دهه‌ فجر استان روز گذشته، اول بهمن در اولین نشست کمیته دانشجویی ستاد‌ بزگرداشت دهه‌ فجر آذربایجان‌ غربی  اظهار کرد: پیروزی انقلاب اسلامی خط بطلانی برای تئوریزه شدن نظریه غربی گسست دین از سیاست بود.

وی با بیان اینکه انقلاب اسلامی ایران حاصل یک اندیشه جوهری علمی و ارزشی بود، افزود:حرکت و جوشش مردم در پیروزی انقلاب اسلامی بر اساس یک احساس صرف نبوده و بصیرت مردم برابر حراج و تاراج هویت و استقلال و سرخی سیلی اجنبی بر پیکیره‌های سیاست اقتصاد فرهنگ ارزش و حیثیت کشور سبب تجلی چنین قدرتی بود.

معاون فرهنگی جهاد دانشگاهی آذربایجان‌ غربی با اشاره به اینکه اکثر انقلاب‌های پیروز به نوعی مورد استعمار و استثمار قرار می‌گیرند، بیان کرد: هندسه عوامل پیروزی انقلاب به شکلی بود که  اجنبی‌ها نمی‌توانستند بعد از پیروزی از آن سوء‌استفاده و آن را ابزار قرار دهند.

وی ادامه داد: علت مانایی و پایایی انقلاب در مردمی، ولایی و عدم وامداری و وابستگی به دیگر سلطه‌های کشورهای سوء‌استفاده‌گر است و فلسفه این عیار متعالی روح و جان انقلاب در این مهم است که دشمنان در حل معادله آن بعد از چندین دهه در‌مانده‌اند.

رستم‌زاده گفت: اولین خدعه دشمنان نظام خدشه بر نمود الگویی انقلاب در جهان است چراکه با الگو قرار گرفتن متد انقلاب از سوی دیگر مردم کشورها و صدور آن زمینه سلطه استعمارگران در دنیا از بین می‌رود.

وی افزود: کلید واژه خلاق توسعه و صدور انقلاب و جهانی شدن نظام جمهوری اسلامی ایران در رهنمودها و رهنمون‌ها و راهبرد‌های متدبرانه و حکیمانه مقام معظم رهبری است.

رییس سازمان دانشجویان جهاد‌دانشگاهی آذربایجان‌غربی گفت: برنامه و رویدادهای دهه فجر نیز باید با عقبه محتوایی و غنی طراحی شود و خروجی و پیام آن بر‌حسب مخاطب خود که اساتید و نسل جوان و پژوهشگر نخبه دانشگاهی است اساس‌بندی شود.

رستم‌زاده اظهار کرد: ‌ادبیات انقلاب اسلامی گفتمانی بر مبنای تدبر معنویت، معرفت، بصیرت است که با‌ خون پاک شهیدان بارورتر شده است لذا باید از مفاهیم جهاد، شهادت،‌ ولایت و آموزه‌های قرآنی به شکلی موشکافانه‌تر و مهندسی شده‌تر به طرزی خلاقانه و نه تکراری در طراحی رویدادهای دانشگاهی در دهه فجر بهره برد و در ضمن این ویژه‌برنامه‌ها نه در حد شعار بلکه عمل به تمام پروسه‌ زمانی تحصیلی و تقویم اجرایی فرهنگی دانشگاه‌ها در کل سال انتقال یابد.

وی گفت: برگزاری کرسی‌های آزاد‌اندیشی به مفهوم واقعی در جهت تحقق فرمایشات مقام معظم رهبری و صیانت و حراست از فهوای کلام حیات بخش و روحبخش وی به‌صورت پویا و پایا و شکلی خلاقانه در موضوعات مطروحه انقلاب می‌تواند بسیار مفید فایده باشد.

معاون فرهنگی جهاد دانشگاهی آذربایجان‌ غربی گفت: نوع نگاه به برنامه‌های کمیته دانشجویی از منظر نگاه‌های تخصصی و علمی و جوهری باید شکل‌ گرفته و با وجود مشغله‌های شروع سال تحصیلی جدید در دانشگاه‌ها در دهه فجر از ظرفیت‌های تشکل‌ها، نهادها و کانون‌های دانشجویی نهایت بهره را برد.

وی با اشاره به نیمه تعطیل بودن دانشگاه‌ها در این ایام و لزوم تعریف، نیازسنجی و طراحی رویدادهای فرهنگی به مناسبت ایام دهه‌ فجر در فضای سایبری گفت: در این ایام نباید از ظرفیت فضای سایبری برای دانشجویان غافل بود چرا‌که خلأ کاری در این حوزه باعث فرصت‌سوزی برای خود و فرصت‌سازی برای دشمنان در این فضای حساس، ظریف و پراهمیت و پرمخاطب که متناسب با گفتمان فکری دانشجوی امروز است می‌شود.

رستم زاده با اشاره به لزوم مورد توجه قرار دادن همه دانشگاهیان در برنامه‌های این ایام از جمله اساتید گفت: برنامه‌های متناسب با اساتید دانشگاهی نیز در برنامه‌های این کمیته باید جایگاهی ویژه داشته باشد.

معاون فرهنگی جهاد دانشگاهی آذربایجان‌‌ غربی لزوم تشکیل‌ کمیته‌ها و جلسات شورای فرهنگی و کمیته‌های دانشگاهی بزرگداشت دهه فجر در دانشگاه‌های ارومیه، شهرستان‌ها و ارائه باز خورد آن متناسب با گفتمان عام جامعه به خارج از محیط دانشگاه برای بصیرت دهی و بهره‌مندی علمی از برکات نظام به شکلی علمی حضور منسجم دانشگاهیان در راهپیمایی 22 بهمن را از موارد مورد تأکید این کمیته برای دانشگاه‌ها ذکر کرد.