صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۲۷۴۵۲۹۵
تاریخ انتشار : ۰۲ بهمن ۱۳۹۳ - ۱۵:۰۶
جبار آذین:

گروه هنر: موضوعات دینی و اسلامی در سریال «همه چیز آنجاست» در قالب داستانک‌های فیلم بیان می‌شود.

جبار آذین، منتقد سینما و تلویزیون در گفت‌و‌گو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، درباره سریال «همه چیز آنجاست» اظهار کرد: این سریال توانسته به مرور مخاطبان خود را به دست آورد، زیرا قسمت‌های اول این کار با سریال «پرده‌نشین» همزمان بود و به نوعی کار تحت تأثیر آن کار خوب قرار داشت، اما با اتمام آن سریال و بیرون آمدن مردم از فضای «پرده‌نشین»، فرصتی مهیا شده تا ساخته جدید شهرام شاه‌حسینی بهتر دیده شود.

وی افزود: از نظر من این سریال یک اثر متوسط رو به خوب است که توانسته استانداردهای لازم یک کار تلویزیونی را به درستی رعایت کند. در بحث کارگردانی نیز، فیلمساز توانسته از عهده کار برآید، اما امتیاز خوب این کار را باید در بازیگری این سریال جستجو کرد، چون فیلمساز با انتخاب‌های خوب خود این شرایط را فراهم آورده تا بازی‌های خوبی از بازیگرانش بگیرد.

این کارگردان ادامه داد: موضوع دیگری که نباید از آن غافل شد، داستانک‌هایی است که در داخل این سریال وجود دارد که هر کدام جذابیت‌های خاص خود را دارد و به نوعی کمک می‌کند یک کار طولانی برای تماشاگر خسته‌کننده نشود. این اتفاق معمولا در سریال‌های تلویزیون کمتر روی می‌دهد و ما تنها شاهد توجه به یک موضوع و یا یک خانواده هستیم، اما کارکترهای مختلف و قصه‌های متعدد این سریال، جذابیت خاص خود را بخشیده است.

آذین در پاسخ به این سؤال که نگاه به موضوعات دینی و اسلامی در این سریال چگونه بوده است؟ گفت: از نگاه من سریال به شکل ظریفی به موضوعات دینی توجه دارد. منظورم این است که نگاه به موضوعات دینی هیچ‌گاه در ظاهر بیان نمی‌شود، بلکه این قصه است که مضمون مورد نظر را مطرح می‌کند. رویکردی که سبب تأثیرگذاری کار می‌شود. برای این گفته مثالی می‌زنم. این سریال می‌خواهد به نوعی اعتیاد را محکوم کند، اما ما این مسئله را در قالب دیالوگ نمی‌شنویم، بلکه اتفاقاتی که برای یک معتاد روی داده خود گواه همه چیز است.

وی ادامه داد: در این سریال موضوعات ارزشمند دیگری را هم می‌توان مشاهده کنیم. برای نمونه سبک زندگی که در این سریال به آن توجه می‌شود به نوعی تداعی‌گر این موضوع است که مسیر صحیح در زندگی آن است که مبتنی بر دستورات اسلامی باشد. در ضمن اصلاح الگوی مصرف و توجه به کار و سرمایه ایرانی از دیگر مضامین مورد نظر این کار هستند.

این منتقد در پایان تأکید کرد: تولید چند سریال خوب در تلویزیون نشان می‌دهد که مسئولان و برنامه‌سازان سینما به روی کیفیت تولیدات توجه ویژه دارند. این اقدامی پسندیده است که باید به صورت جدی ادامه پیدا کند تا در آینده‌ای نزدیک دیگر شاهد کارهای سخیف و کم ارزش از رسانه ملی نباشیم.