صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۲۷۶۳۲۵۸
تاریخ انتشار : ۰۵ بهمن ۱۳۹۳ - ۱۴:۱۰
انتشارات سوره مهر اعلام کرد:

گروه ادب: در ۹ ماهه نخست سال جاری «لشکر خوبان» با هشت بار تجدید چاپ، «پایی که جا ماند» با پنج بار تجدید چاپ و «نورالدین پسر ایران» با چهار بار تجدید چاپ به عنوان آثاری که بیشترین نوبت چاپ انتشارات سوره مهر را به خود اختصاص دادند، شناخته شدند.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، نگاهی آماری به عملکرد انتشارات سوره‎ مهر از ابتدای سال جاری تاکنون، حکایت از آن دارد که کتاب «لشکر خوبان» در کنار دیگر کتاب‎های دفاع مقدس، در صدر فهرست کتاب‎های منتشر شده از لحاظ تعداد چاپ قرار دارد.
«لشکر خوبان» با 8 بار چاپ در صدر قرار گرفت
«لشکر خوبان» خاطرات داستانی مهدی‎قلی رضایی از رزمندگان قدیمی آذربایجان است. این کتاب حاصل گفت‌وگوی طولانی فرج قلی‌زاده با مهدی‌قلی رضایی است که بخشی از آن به قلم معصومه سپهری بازنویسی شده و در این کتاب آمده است. خواننده این کتاب می‌تواند در کنار راه جستن به ژرفای روابط انسانی، به ارزیابی مواجهه مردان رزمنده با خاطرات و حادثه‌ها بپردازد و در کنار آن، بخشی از ناگفته‌های جنگ را از زبان یک نیروی اطلاعاتی مرور کند. مهدی‌قلی در روایت خود، جنگ را نه از منظر خاطره، بلکه گاه از چشم یک منتقد نگریسته است و همین موضوع شاید بتواند گامی نو در فهم زوایای گوناگون نبرد هشت ساله مردم ایران باشد.
«لشکر خوبان» در 9 ماهه سال جاری 8 بار، توسط انتشارات سوره مهر تجدید چاپ شده است و در صدر کتاب‌هایی که بیشترین نوبت چاپ را داشته‌اند قرار گیرد.
«پایی که جا ماند» با پنج بار چاپ، دومین کتاب پرچاپ سوره مهر
«پایی که جا ماند» نوشته سیدناصر حسینی‌پور هم جزء پرچاپ‌ترین کتاب‌های سوره مهر در سال 93 بوده است. «پایی که جا ماند» با پنج بار چاپ مجدد، دومین کتاب انتشارات سوره مهر با بیشترین میزان چاپ در سال جاری است. این کتاب نحوه اسارت راوی و همچنین نوع برخورد عراقی‎ها با او را  بیان می‌کند. شرح مکالمه و حتی مجادله‎های صورت گرفته میان او و بازجوهای عراقی یکی دیگر از امتیازهای این کتاب است. بیان اعتراف‎های سربازان عراقی درباره جنگ و ناحق بودن‌ آنان نیز در کتاب آمده است. داستانی ساده که از زبان یک نوجوان 16‌ ساله روایت می‌شود که پایش را در جنگ تحمیلی از دست داده و حالا به عنوان اسیر در اردوگاه عراقی‌ها شکنجه می‌شود.
«نورالدین پسر ایران» سومین کتاب رکوردار سال 93
کتاب «نورالدین پسر ایران» روایت بی‎نظیری از عملیات بدر، عملیات والفجر هشت و عملیات کربلای ۴ است. این کتاب خواننده را با خود به دل واقعه می‌برد و او را از گریستن و افتخار کردن و حسرت خوردن، به بهت‌زدگی می‌کشاند.
کتاب «نورالدین پسر ایران» در آذرماه ۱۳۹۰ توسط انتشارات سوره مهر منتشر شد. خاطرات سیدنورالدین عافی از سال ۱۳۷۳ توسط موسی غیور طی ۴۰ ساعت مصاحبه به زبان آذری ضبط شد و معصومه سپهری از سال ۱۳۸۳ کار پیاده‌سازی و تنظیم این مصاحبه‌ها را برعهده گرفت. «نورالدین پسر ایران» با چهار چاپ مجدد در سال جاری، سومین کتاب پرچاپ انتشارات سوره مهر است.
چاپ سوم «فیض‌بوک» در سال جاری
«فیض‎بوک» با سه چاپ مجدد در سال جاری، چهارمین کتاب پرچاپ انتشارات سوره مهر است. کتاب «فیض‎بوک» جدیدترین سروده‌های طنز ناصر فیض با رویکرد سیاسی است. این اثر دربردارنده 70 قطعه طنز است که بیشتر در قالب کلاسیک سروده شده و در آن زبان معیار و محاوره به کار رفته است. محتوای سروده‌ها بیشتر اجتماعی و سیاسی است که در آن موضوعات مختلف مرتبط با این دو حوزه مطرح می‌شود.
«زندان الرشید»، «دختر شینا» و «سفر به گرای 270 درجه» با دو چاپ در سال 93
کتاب «زندان الرشید»، نوشته محمدمهدی بهداروند است که خاطرات رئیس ستاد سپاه ششم نیروی زمینی سپاه، سردار علی‌اصغر گرجی‌زاده در سال 67 و سال‌های اسارت وی در زندان‌های عراق را روایت می‌کند.
کتاب «زندان الرشید» با روایت مقاومت خستگی‌ناپذیر سربازان ایران در جزایر مجنون به تاریخ چهارم تیرماه سال 67، روز سقوط جزایر و تأثیرگذاری بسیار گسترده سردار شهید علی هاشمی آغاز شده است و با فرار سردار گرجی‌زاده و شهید هاشمی به نیزارهای جزیره مجنون ادامه یافته است. در همان زمان با برخورد یک موشک هلی‌کوپتر بین این دو سردار دفاع مقدس، جدایی افتاده بود و گرجی‌زاده بعد از 30 ساعت مخفی شدن، به اسارت عراقی‌ها درآمد.
«زندان الرشید» بیانگر خاطراتی از سردار گرجی‌زاده است که در آن به افشا نکردن فرماندهی خود بر قرارگاه سپاه ششم می‌پردازد. موضوعی که برملا شدن آن بدترین شکنجه‌های عراقی‌ها را برای این فرمانده به همراه داشته است. این امر باعث انتقال گرجی‌زاده به «زندان الرشید»، مخوف‌ترین زندان عراقی‌ها شد و این فرمانده هشت سال از اسارت خود را در این زندان گذراند. «زندان الرشید» در سال جاری به دومین چاپ مجدد خود رسید.
کتاب «دختر شینا» خاطرات زندگی قدم‌خیر محمدی کنعان، همسر سردار شهید حاج ستار ابراهیمی هژیر، به قلم بهناز ضرابی‎زاده است. دختری که طوری بار نیامده بود که اهل کار در خانه و به قولی زن زندگی باشد. اهل رفت و روب منزل باشد، آشپزی کند و رخت بشوید و غذا بپزد. دختری که عزیزدردانه پدر و مادرش بود. کسی که تمام دختران روستایشان آرزو داشتند جای او، دختر شینا و حاج آقا بودند. دختری که خود را خوشبخت‎ترین دختربچه دنیا می‎دانست.
دختر شینا روایت زندگی دخترکی است که پدر و مادرش به خاطر حفظ حریم حیا او را راهی کلاس‎های مختلط مدرسه در آن سال‎ها نکردند. دختری که چون مدرسه نرفت، بی‌سواد بود، اما باور و ایمانش با ثبات بود. زنی که روزهای مجردی، اتاق زندگی‎اش را با چفیه و پلاک و سربند و قمقمه و فشنگ و تور استتار تزئین نکرده بود. کسی که شب‎ها خواب خمپاره و تانک و خط مقدم و عملیات را نمی‎دید.
کسی که نه فکر و ذکرش جهاد و شهادت بود و نه آرزویش. شاید تا آن موقع نه دعای عهدی خواند بود و نه عاشورایی. اما روزگار او را طوری بار آورد که صبر و ایستادگی‎اش در روزهای جنگ او را لایق مقام شهادت کرد. «دختر شینا» در سال جاری به دومین چاپ مجدد خود رسید.
همچنین «سفر به گرای ۲۷۰ درجه» از احمد دهقان هم امسال دو بار دیگر تجدید چاپ شد. این کتاب که به دلیل سبک خاص نوشته و روایت عمیق و ویژه جنگ اقبال زیادی کسب کرد و مورد توجه جدی قرار گرفت، به سال ۱۳۷۵ منتشر شد. جایزه بیست سال داستان‌نویسی، جایزه چهارمین دوره انتخاب کتاب سال دفاع مقدس و جایزه بیست سال ادبیات پایداری از افتخارات آن است. این کتاب توسط پال اسپراکمن، نایب رئیس مرکز مطالعات دانشگاهی خاورمیانه در دانشگاه راتجرز آمریکا به انگلیسی ترجمه شده و نخستین رمان ایرانی با موضوع جنگ است که در آمریکا منتشر می‌شود. «سفر به گرای ۲۷۰ درجه» در سال جاری به دومین چاپ مجدد خود رسید.