صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۲۷۷۰۱۷۵
تاریخ انتشار : ۰۷ بهمن ۱۳۹۳ - ۱۳:۵۲

گروه حوزه‌های علمیه: نشست علمی نقد کتاب و نظریه «عرضه حدیث بر قرآن» که به قلم مهدی احمدی نورآبادی منتشر شده است، برگزار می‌شود.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، نشست علمی نقد این کتاب، با حضور مؤلف کتاب مهدی احمدی‌نورآبادی، ناقد سیدمحمد نجفی‌یزدی و داوران مهدی مهریزی و قاسم جوادی برگزار می‌شود.

این نشست با همکاری انجمن حدیث حوزه در روز پنجشنبه ۹ بهمن ماه از ساعت ۱۰ صبح در بلوار جمهوری اسلامی، کوچه ۲، فرعی اول، ساختمان انجمن‌های علمی حوزه، سالن همایش‌ها برگزار خواهد شد.

مهدی احمدی نورآبادی، عضو هیئت علمی دانشگاه شیراز هدف از نگارش این کتاب را صیانت از اعتبار احادیث ائمه اطهار(ع) عنوان کرده است تا با ارائه احادیث بر قرآن کریم و تطبیق با معیارها و قواعد قرآن، احادیث جعلی، تحریف شده و ساختگی شناسایی شوند.

کتاب «عرضه حدیث بر قرآن» در چهار بخش «کلیات»، «قرآن؛ معیار پالایش حدیث»، «مدلول قاعده قرآن معیار پالایش حدیث» و «برخی تأملات» تدوین شده است که هر کدام از بخش‌ها دارای فصل‌های مختلفی هستند.

«عرضه حدیث بر قرآن» با شمارگان ۵۰۰ نسخه، در ۳۱۲ صفحه و با قیمت ۱۲۵هزار ریال در پاییز ۱۳۹۳ توسط سازمان چاپ و نشر مؤسسه علمی فرهنگی دارالحدیث منتشر شده است.